Ren Mat
10.03.2020
Fra ville brygg med nyttevekster og nedfallsfrukt, til ufiltrert håndverksøl og fruktvin l aget på champagnevis. Møt de norske økologiske drikkeprodusentene.
FORBRUKERNE VIL HA mat som er sunn og naturlig, der produksjonen tar hensyn til både dyr, mennesker og jorda - det de vil ha er økologisk mat, sa forbruksforsker Annechen Bahr Bugge på Landbrukets Økologikongress tidligere i år.
Hvordan påvirker det jeg putter i meg helsen min og miljøet rundt meg? Spørsmålet blir stadig mer viktig for oss. Denne refleksjonen rundt matvalg og konsekvenser er relativt etablert hos mange. Når det gjelder drikkevarer - not so much?
Imidlertid er et paradigmeskifte i gjære -
Gå til medietHvordan påvirker det jeg putter i meg helsen min og miljøet rundt meg? Spørsmålet blir stadig mer viktig for oss. Denne refleksjonen rundt matvalg og konsekvenser er relativt etablert hos mange. Når det gjelder drikkevarer - not so much?
Imidlertid er et paradigmeskifte i gjære -