Kjøkkenskriveren
12.12.2017
Kjøkkenet på Solborg bo- og aktiviseringssenter i Ski kommune danket ut både hoteller, sykehus og kantiner da de gikk til topps i konkurransen Årets Matgledebedrift 2017. - Hele staben føler at prisen forplikter. Nå har vi lyst til å strekke oss og bli enda bedre, sier kjøkkensjef Hege Nygaard.
Tines konkurranse Årets Matgledebedrift har virkelig blitt populær i bransjen. I år var det hele 62 nominerte i konkurransen, og det er rekord i prisens tiårige historie. Juryen besøkte 12 av de nominerte, og seks ble plukket ut til finalen.
- Vi nominerte ikke oss selv, så selve prosessen var nesten litt uvirkelig for oss. Da jeg satt på det høytidelige arrangementet på Hotel Continental og juryen leste opp en tekst som jeg etter hvert kjente igjen - følelsen kan ikke beskrives. Det er det største som har skjedd meg de 30 årene jeg har jobbet i denne bransjen, sier Nygaard, som ble ansatt på Solborg i 2008.
LYDHØRE
Det virker nesten som kjøkkenet på Solborg fortsatt er pakket inn i en slags seiersrus. Personalet blir stadig påminnet at de gikk til topps i konkurransen. Senest i går kom det blomster til kjøkkenet fra kommuneledelsen. - Bare en gang tidligere har prisen gått til et institusjonskjøkken, så dette er absolutt ikke hverdagskost. Det er utrolig hyggelig å bli sett og lagt merke til. Vi
Gå til mediet- Vi nominerte ikke oss selv, så selve prosessen var nesten litt uvirkelig for oss. Da jeg satt på det høytidelige arrangementet på Hotel Continental og juryen leste opp en tekst som jeg etter hvert kjente igjen - følelsen kan ikke beskrives. Det er det største som har skjedd meg de 30 årene jeg har jobbet i denne bransjen, sier Nygaard, som ble ansatt på Solborg i 2008.
LYDHØRE
Det virker nesten som kjøkkenet på Solborg fortsatt er pakket inn i en slags seiersrus. Personalet blir stadig påminnet at de gikk til topps i konkurransen. Senest i går kom det blomster til kjøkkenet fra kommuneledelsen. - Bare en gang tidligere har prisen gått til et institusjonskjøkken, så dette er absolutt ikke hverdagskost. Det er utrolig hyggelig å bli sett og lagt merke til. Vi


































































































