AddToAny

BØKER

BØKER
NÆRINGSKULER Mange bruker bønner, linser og erter som et alternativ til kjøtt for å få i seg nok proteiner. Men ikke alle gjør det bare av den grunn.
De er noe de fleste hushold bør ha i sitt forråd fordi de i tørket tilstand har en nesten uendelig holdbarhet. Har du dem i huset kan du alltid lage noe godt å spise. Dessuten er de litt som poteten, de passer til nesten alt og tar smak av det du krydrer eller supplerer dem med. Denne boken gir deg en fin oversikt over navn på de forskjellige, hvordan du skal behandle dem i tillegg til mange spennende oppskrifter. Selv du som bruker bønner ofte bør kunne finne noen tips og råd. Som at hvis du skal lage boller og burgere eller posteier lønner det seg å ikke kjøpe bønner og linser på boks - de inneholder for mye vann. Da skal du bruke de tørre og bløtlegge dem selv. Noen mener det er viktig å skifte kokevannet en gang for å unngå gassdannelse i systemet, andre råder oss til å koke bønnene i ovnen i en kasserolle med lokk for å bevare smaken. Det er nesten alltid noe nytt å lære, selv i bøker som tar for seg velkjente temaer. Antagelig derfor det publiseres flere tusen bøker om mat hvert eneste år, og det til tross for at ma
Gå til mediet

Flere saker fra Ren Mat

Om eg fortel deg at huda di er eit økosystem, kva ynskjer du å gje ho?
Ren Mat 01.12.2023
Reins Kloster Akevitt, ble først lansert i 2012 etter at Reins Kloster og 3-4 andre gårder med tidligere tilknytning til Klosteret gikk sammen for å lage Norges første økologiske akevitt.
Ren Mat 01.12.2023
DEN GRØNNESTE VINEN er den som ikke drikkes. Slik resonneres det i hvert fall rundt strøm som ikke brukes.
Ren Mat 01.12.2023
Du trenger
Ren Mat 01.12.2023
Julen er høysesong for å nyte vår nasjonalsprit norsk akevitt. Brennevinet har i løpet av de siste tiårene gått fra å være ansett som fattigmanns trøst til å bli en nasjonal merkevare som kan måle seg med hvilken som helst importert brennevin.
Ren Mat 01.12.2023

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt