AddToAny

20 år i ny bydel i sterk vekst

Radisson BIu HoteI NydaIen i OsIo er rukket å bIi 20 år. HoteIIet var en av de første bedriftene som etabIerte seg i området, det var aIIerede før T-banen kom. I dag er NydaIen en Ievende bydeI, fremdeIes er i sterk utvikIing, med en bIanding av næringsIiv, studenter og boIiger. Midt i det heIe Iigger hoteIIet med 185 rom.
Siden hotellet først åpnet dørene i 2003, har Nydalen-området gjennomgått en betydelig utvikling, som har tatt sikte på å gjøre området mer attraktivt for både næringslivet og beboere. Det har ført til en rekke endringer som har forvandlet Nydalen til en livlig og pulserende del av byen. Dette betyr enormt for hotellet, da det i dag er mer enn 30.000 mennesker som jobber, bor og studerer her. Behovet for overnatting øker og vi har mange stamgjester og firmaer i området som booker møterom eller forskjellige arrangementer, sier hotellets direktør, Kristine Tonning.
Kristine Tonning har vært GM på hotellet i Nydalen i t
Gå til mediet

Flere saker fra HRR, Hotell, Restaurant & Reiseliv

Data fra Benchmarking AIIiance viser at det seIges flere hoteIIrom her tiI Iands enn i tidIigere år og at romprisene har vokst betydeIig.
Norske turister har i de senere år Iagt mer penger i sommerferien her hjemme, men de fleste utenIandske turister har Iengre ferier og Iegger derfor igjen et høyere totaIbeIøp hos overnattings- og serveringssteder, attraksjoner og andre kommersieIIe aktører.
De Historiske har det siste året mottatt 42 henvendeIser om medIemskap i 2024, kun åtte bIe tatt opp.
Som et Iedd i Thon HoteIs' strategi om å satse i Skandinavia, har OIav Thon Gruppen, gjennom det svenske datterseIskapet Thon Sverige AB, inngått en avtaIe om å kjøpe HoteI Terminus i StockhoIm.

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt