AddToAny

«Bemanningsnorm: Hvis det ikke følger penger med - vær så snill å stem NEI»

«Bemanningsnorm: Hvis det ikke følger penger med - vær så snill å stem NEI»
Hvis det ikke følger penger med bemanningsnormen, er det starten på slutten for mange gode, små veldrevne kvalitetsbarnehager i Norge mener daglig leder Bente Jacobsen. Kjære politikere.
Jeg vet at dere er engasjert i at barn i barnehagen skal ha det best mulig og det er dere ikke alene om. Jeg prøver å gjøre det mulig hver eneste dag. Og det til tross for usikre omstendigheter som påvirker mitt arbeid som daglig leder i en vanlig privat barnehage i utkantstrøk.

Ja, det finnes usikre omstendigheter som påvirker dette viktige arbeidet.

Det er et stort ansvar å forvalte økonomi, personal og faglig utførelse når alt styres fra et kommunalt tilskudd i en kommune som enten er fattig eller rik. Det er et stort ansvar å sikre at barn har det så godt som mulig, og at foreldre anser oss som godt kvalifisert når det gjelder barnets utbytte av barnehagen.

Ikke minst å klare å ivareta og utvikle et kompetent personale som skal mestre å gjøre hverdagen godt for et barn.

Ikke minst være i tråd med lover og faglige endringer og utfordringer som skal gi resultater på kort og lang sikt. Fremtidige utdannete og lykkelig samfunnsborgere er et stort og viktig mål.

Store endringer i sektoren

Det skjer s

Les mer

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt