HRR, Hotell, Restaurant & Reiseliv
24.10.2025
Comfort HoteI er den hoteIIkjeden som har flest nye hoteIIprosjekter i pipe-Iinen i Norge, totaIt seks per idag. De opererer i økonomi-segmentet, en deI av hoteIIbransjen som spås enda sterkere oppsving i årene fremover. - Vi er i et attraktivt segment, budsjettmarkedet er i vekst i Norden, sier SoIveig Mathea VoIdheim, Vice President for Comfort HoteI & Stopover.
- Hva skal et Comfort-hotell tilby?
- Vi skal tilby så enkle hoteller som mulig. God beliggenhet og en god seng, vi skal gi gjestene det de trenger, men kutte ut det som ikke er helt nødvendig. Hotellene skal ligge veldig sentralt, enten i byer eller såkalte hub'er, for eksempel har vi nå et prosjekt i Svolvær, som er et knutepunkt i Lofoten. Selv om hotellene er enkle, skal gjesterommene ha en god standard. I lobbyen har vi en barception, kombinert bar og resepsjon, der gjestene kan sjekke inn og ut, men også kjøpe kaffe, snacks og annet. Vi tilbyr ikke restaurant, men på Comfort-hotellene tilbyr vi buffet-frokostservering. For Comfort Xpress har vi en frokost-deli, der gjestene kan kjøpe forskjellige frokostprodukter og annen mat og drikke. Vi følger med på endringene som skjer i frokosttilbudet på hotellene nå, Comfort-hotellene har et stort innslag av utenlandske gjester som er vant til en annen prismodell, der man kan velge det man ønsker. Våre hoteller i Danmark tilbyr allerede overnatting med, eller uten frokost.
- Hvordan bestemmer Strawberry om et hotellprosjekt egner seg best for Comfort, Quality, Clarion eller Home Hotel?
- Det foretas en markedsanalyse for å finne ut hvilke behov hvert enkelt marked har. Er det full-service, budsjett, eller litt mer highend? Naturligvis er det også v
Gå til mediet- Vi skal tilby så enkle hoteller som mulig. God beliggenhet og en god seng, vi skal gi gjestene det de trenger, men kutte ut det som ikke er helt nødvendig. Hotellene skal ligge veldig sentralt, enten i byer eller såkalte hub'er, for eksempel har vi nå et prosjekt i Svolvær, som er et knutepunkt i Lofoten. Selv om hotellene er enkle, skal gjesterommene ha en god standard. I lobbyen har vi en barception, kombinert bar og resepsjon, der gjestene kan sjekke inn og ut, men også kjøpe kaffe, snacks og annet. Vi tilbyr ikke restaurant, men på Comfort-hotellene tilbyr vi buffet-frokostservering. For Comfort Xpress har vi en frokost-deli, der gjestene kan kjøpe forskjellige frokostprodukter og annen mat og drikke. Vi følger med på endringene som skjer i frokosttilbudet på hotellene nå, Comfort-hotellene har et stort innslag av utenlandske gjester som er vant til en annen prismodell, der man kan velge det man ønsker. Våre hoteller i Danmark tilbyr allerede overnatting med, eller uten frokost.
- Hvordan bestemmer Strawberry om et hotellprosjekt egner seg best for Comfort, Quality, Clarion eller Home Hotel?
- Det foretas en markedsanalyse for å finne ut hvilke behov hvert enkelt marked har. Er det full-service, budsjett, eller litt mer highend? Naturligvis er det også v


































































































