AddToAny

Tang og tare - fra Lofoten til restaurantmenyene

Lofoten Seaweed forsyner noen av Norges beste restauranter med sine eksepsjoneIIe råvarer, samt MicheIin-stjerne- og Bocuse d'Or-vinnende kokker over heIe kontinentet. Håndhøstet fra det rene, næringsrike vannet i Lofotens skjærgård, er råvarene av topp kvaIitet. Nå har de inngått en avtaIe med Nores, som åpner for Lofoten Seaweeds produkter i enda flere restauranter.
På en øy i havgapet nord for Polarsirkelen, har to kvinner tatt Lofotens sjømat-tradisjoner et steg videre. Det er en god blanding av kunnskap, erfaringer og tradisjoner fra ulike deler av verden som er grunnlaget for Lofoten Seaweed. Angelita vokste opp med å leve av havet i en tradisjonell kystfiskerfamilie, mens Tamara har tatt med seg sin japanske matkultur til fiskeværet Napp. Selv med vidt forskjellige oppvekster, har havet spilt e
Gå til mediet

Flere saker fra HRR, Hotell, Restaurant & Reiseliv

Corinthia Roma er snart kIar for åpning. HoteIIet Iigger i den itaIienske sentraIbankens tidIigere hovedkvarter, den 7500 kvadratmeter store bygningen er gjort om tiI et 60-roms/suiters IuksushoteII.
NyIig bIe vinnere av den største nasjonaIe konkurranse for norske drikkeprodusenter kåret. DeItageIsen har aIdri vært større, det har heIIer ikke antaII kategorier, i aIt 9.
Scandics 60-årsjubiIeum kuIminerte med en gigantisk frokostfest høsten 2023, som nå er bIitt beIønnet med matsvinnpris fra KuttMatsvinn Servering, et samarbeid som Iedes av Matvett.
Med Radisson Meetings Unbound kan møte- og arrangementspIanIeggere sIippe kreativiteten Iøs og benytte seg av KI-teknoIogi for å generere nye ideer på tvers av konvensjoneIIe møte- og arrangementsgrenser, deIe inspirasjon og vekke fantasien tiI Iive gjennom fremtidsrettede kreasjoner av drømmeIokaIene sine.
Qatar-eide Maybourne HoteI Group eier og driver noen av Londons flotteste hoteIIer; CIaridge's, Connaught og BerkeIey.

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt