Kjøkkenskriveren
12.12.2016
Matentusiastene Ingulf Galåen og Mikael Forselius fra Røros er årets vinnere av Ingrid Espelid Hovigs Matkulturpris og får tittelen årets lokalmatfyrtårn. - Disse to er virkelig blant de vi trygt kan si har vært fødselshjelpere og ildsjeler bak den eventyrlige økingen i salget av lokal mat og drikke som vi nå ser i Norge.
Dette sa landbruks- og matminister Jon Georg Dale da han delte ut prisen under årets Matmerks Fagdag Norsk Mat.
De to vinnerne fra Røros utmerker seg spesielt innen området mat, sunt kosthold og matkultur med hovedvekt på det norske.
- Å vinne Ingrid Espelid Hovigs Matkulturpris 2016 er en stor ære vi er veldig takknemlig for. Prisen hedrer hele mat- og reiselivsatsingen på Røros, og alle men
Gå til medietDe to vinnerne fra Røros utmerker seg spesielt innen området mat, sunt kosthold og matkultur med hovedvekt på det norske.
- Å vinne Ingrid Espelid Hovigs Matkulturpris 2016 er en stor ære vi er veldig takknemlig for. Prisen hedrer hele mat- og reiselivsatsingen på Røros, og alle men