HRR, Hotell, Restaurant & Reiseliv
04.11.2022
De tradisjonsrike dråpene fra Norges mestselgende juleakevitt, Gilde Juleakevitt, er et resultat av edle dråper fra hver årgang, siden den kom på markedet i 1988.
Juleakevitten er et uvurderlig element på det norske festbordet når adventstiden og julen nærmer seg. Norskprodusert kvalitetsbrennevin er en like naturlig del av julen for nordmenn som ribbe, lutefisk og pinnekjøtt.
Suksessoppskriften er at deler av akevitten er modnet i henholdsvis ett og to år, og resten kommer fra en blanding som inneholder akevitt fra alle tidligere årganger. 2022-utgaven er intet unntak, og 34 tidligere årganger sørger for en unik smaksopplevelse som kompletterer den norske julematen.
- Med fyldig og avrundet smak med innslag av vanilje, brente
Gå til medietSuksessoppskriften er at deler av akevitten er modnet i henholdsvis ett og to år, og resten kommer fra en blanding som inneholder akevitt fra alle tidligere årganger. 2022-utgaven er intet unntak, og 34 tidligere årganger sørger for en unik smaksopplevelse som kompletterer den norske julematen.
- Med fyldig og avrundet smak med innslag av vanilje, brente