LO-Aktuelt
13.04.2016
Riktignok er jeg oppvokst i Afrika, men det er ikke derfor jeg er så opptatt av mat.
Det er fordi jeg elsker mat. Jeg kunne gjerne spist middag tre ganger om dagen.
Nytrukket torsk og poteter. Thailandsk curry med kokosmelk. Svigermors østafrikanske bønnegryte med maisstappe. Tro meg, jeg kunne spist meg verden rundt.
Nå for tiden går det i brødbaking. Å jobbe for mye med hodet har nemlig en pris. Når arbeidsuka er slutt, koker det i topplokket, harddisken er full, og jeg år et intenst behov for å gjøre noe med hendene. I helgene fører det til utagerende elting og knaing på kjøkkenbenken, før jeg kjenner at den indre roen er gjenopprettet. Arbeidsuka starter med
Les opprinnelig artikkelNytrukket torsk og poteter. Thailandsk curry med kokosmelk. Svigermors østafrikanske bønnegryte med maisstappe. Tro meg, jeg kunne spist meg verden rundt.
Nå for tiden går det i brødbaking. Å jobbe for mye med hodet har nemlig en pris. Når arbeidsuka er slutt, koker det i topplokket, harddisken er full, og jeg år et intenst behov for å gjøre noe med hendene. I helgene fører det til utagerende elting og knaing på kjøkkenbenken, før jeg kjenner at den indre roen er gjenopprettet. Arbeidsuka starter med