Baker og Konditor
13.04.2018
MHer er linjen som gjør håndverksbaking smartere med skånsom behandling av svake og grove deiger bakt med surdeig. Og med rask omstilling kan du produsere et stort antall variasjoner på kort tid.
Det gir større fortjeneste og reduserer matsvinnet.
Forbrukertrendene endrer seg og vi ser et stadig økende fokus på minimering av matavfall og reduksjon av tilsetningsstoffer i produksjon av mat. Det har gitt surdeigen en ny renessanse, først i de små bakeriene og i senere tid også i de store industribakeriene. Foodtech Bakeri og Industri har agenturet for WP Kemper i Norge og har allerede levert to linjer av deres innovative Panelinje. Det gir bakerier som vil satse på surdeigsbaking revolusjonerende muligheter.
SKÅNSOM MO
Gå til medietForbrukertrendene endrer seg og vi ser et stadig økende fokus på minimering av matavfall og reduksjon av tilsetningsstoffer i produksjon av mat. Det har gitt surdeigen en ny renessanse, først i de små bakeriene og i senere tid også i de store industribakeriene. Foodtech Bakeri og Industri har agenturet for WP Kemper i Norge og har allerede levert to linjer av deres innovative Panelinje. Det gir bakerier som vil satse på surdeigsbaking revolusjonerende muligheter.
SKÅNSOM MO


































































































