AddToAny

Vinnytt

PopuIær musserende fra Nord-ItaIia Nosio er en del av den store vinprodusenten Mezzacorona i Trentino, Nord-Italia.
De har hatt stor suksess med sine musserende viner, ikke minst Rotari-porteføljen.
Trento DOC var den første Metodo Classico appellasjonen utenfor Frankrike og er Italias eldste Metodo Classico DOC. Trento DOC har en distinkt identitet, de unike temperaturforholdene i alpeområdet avspeiles i vinene som lages der. Tradisjonell vinifikasjonsteknikk, 36 måneder flaskelagring Rotari Riserva d'Oro Millesimato Brut er en elegant vin med aroma av melne epler, steinfrukt og sitrus, innslag av gjærbakst, honning og nøtt. Fruktig, kremet og frisk smak med innslag av gule epler, nougat, lyst brød, fersken og sitrus.
Serveres ved 8-10°C som aperitiff, eller for eksempel til fisk og skalldyr.
Rotari Riserva d'Oro Brut 2017 Druer: 100% Chardonnay V-pris NOK: 177,90 Importør: Robert Prizelius AS

BobIer fra Bordeaux
Fleur de Vignoble Crémant de Bordeaux er ny i Norge. Crémant fra Bordeaux kan produseres i hele regionen, og nå som etterspørselen etter Crémant vokser internasjonalt, har produksjonen i Bordeaux vokst til nesten 6,5 millioner flasker årlig.
Druene håndplukkes tidlig for å bevare friskhet og syre, og lagres deretter i minimum 12 måneder på eget bunnfall. Disse strenge kravene må oppfylles for å kunne kalle vinen Crémant de Bordeaux.
Fleur de Vignoble er laget på to av regionens mest tradisjonsrike druetyper, Sauvignon Blanc og Semi
Gå til mediet

Flere saker fra HRR, Hotell, Restaurant & Reiseliv

Lite konstruktive ansatte som sprer dårIig stemning på jobb er Iedernes verste energityver, iføIge en svensk undersøkeIse.
Borgo Santandrea et sofistikert lite hotell på den italienske Amalfikysten, mellom Amalfi og Positano, har vært i drift en tid allerede.
Raffles Hotels & Resorts åpnet i juli sitt nyeste luksushotell i Jaipur, India. Raffles Jaipur ligger i delstaten Rajasthan.
Det aIIer viktigste for oppIeveIsen på restaurant eIIer i kantina på jobben er ikke sunn mat, variasjon, kortreist mat eIIer vegetaraIternativer, foIk flest er mest opptatt av at personaIet er hyggeIige.
er ansatt som ny dagIig Ieder ved Moxy Tromsø, det nordIigste Marriott-hoteIIet i verden.

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt