Dagligvarehandelen
06.09.2016
I løpet av årets syv første måneder klarte Prix Vikevåg på Rennesøy utenfor Stavanger å redusere svinnet med 20 prosent.
- Fra Coop Økonom får vi gode ukerapporter over hvor vi har hatt svinn, og hvor høyt det har vært, sier butikksjef Anita Henden.
Dermed ser hun hvordan butikken ligger an i forhold til ukemålene.
- Vi går ned i tallene og bruker dem for hva de er verdt.
I januar begynte butikken å arbeide systematisk med å svinnet.
Det har gitt effekt. Ifjor hadde den et registrert og uregistrert svinn på til sammen 3,0 prosent av omsetningen frem til utgange
Gå til medietDermed ser hun hvordan butikken ligger an i forhold til ukemålene.
- Vi går ned i tallene og bruker dem for hva de er verdt.
I januar begynte butikken å arbeide systematisk med å svinnet.
Det har gitt effekt. Ifjor hadde den et registrert og uregistrert svinn på til sammen 3,0 prosent av omsetningen frem til utgange