AddToAny

Troverdig og til nytte

Troverdig og til nytte
Tidendes lesere har talt, og sagt nesten det samme som for tre år siden. Vi har gjennomført en omfattende leserundersøkelse, og resultatene er gode. Dere har stabile lesevaner, og dere gir Tidende høy skår. Det gleder og inspirerer.
Alt tyder på at Tidende, sammen med kurs, fortsatt er den viktigste kilden til faglig oppdatering for det store flertallet av norske tannleger. Det som gleder meg mest er at vi skårer rekordhøyt på troverdighet. Det er det aller viktigste for et redaksjonelt uavhengig tidsskrift. Dernest at vi er til nytte.

Vi i redaksjonen takker alle som tok seg tid til å svare på spørsmålene da meningsmålerne ringte. Vi trenger at dere svarer for å kunne vite hva dere vil ha forandring på og hva som fungerer, så vi kan bevare og fortsette med det.

Det er tre år siden sist, og vi var selvsagt nysgjerrige og spente på om denne leserundersøkelsen ville avdekke noen store endringer i synet på og bruken av Tidende. Det er ikke

Les mer

Flere saker fra Den norske tannlegeforenings Tidende

Akademikernes leder Kari Sollien er glad for å se at mange av Akademikernes innspill til regjeringserklæringen er ivaretatt.
NTFs representantskap skal velge nytt hovedstyre i slutten av november. Tidende har spurt de aktuelle kandidatene om hva de ser som hovedutfordringer og hva de vil prioritere i sitt arbeid som øverste tillitsvalgte i NTF.
Nevroinflammasjon er en viktig utløsende faktor ved Alzheimers sykdom.
§ Paragraf 9 Tannlegen skal hjelpe sine pasienter til å oppnå økonomiske rettigheter og ytelser som følger av lovgivning.
Professor dr.odont. Gudbrand Øilo døde 5. september 2021, 85 år gammel.

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt