AddToAny

Tilbake til normalen?

Tilbake til normalen?
Samfunnet er i ferd med å gjenåpne etter nedstengningen 12. mars. Mange ansatte rydder seg ut av hjemmekontoret og returnerer tilbake til arbeidsplassen. Spørsmålet er hva som venter der.
Er kantina til å kjenne igjen eller har koronaviruset ført til varige endringer for servering og samhandling?

Elisabeth Strøm Foto: Compass Group Norge

Compass Group Norge har over 70 års erfaring i bransjen og serverer daglig ca. 50 000 måltider i mer enn 250 kantiner og personalresturanter. Som mange andre aktører i dette markedet ble også Compass Group Norge berørt av Covid-19.

Ingvil Fongod, Quality and Support Director i Compass Group Norge forteller om en arbeidshverdag som har blitt ny og annerledes for både ansatte og kunder.

- Tiden med Covid-19 har ført til skjerpede smittevernstiltak som har påvirket hvordan vi jobber og hvordan vi serverer gjestene våre. Det har alltid vært et sterkt fokus på god håndhygiene, men arbeidshverdagen har blitt annerledes med avstandsmarkering og at gjestene ikke lenger skal servere seg selv, sier hun.

For å sikre at de ansatte er oppdatert på de aller siste retningslinjene når de kommer tilbake i jobb, har de laget et e-læringskurs, «Back to work», som alle skal gjennomføre.

- Sikkerheten til

Les mer

Flere saker fra Kjøkkenskriveren

Kjøkkenskriveren 23.06.2020
Det er veldig bra med fokus på mat og måltider til eldre i Norge.
Kjøkkenskriveren 23.06.2020
TINE YOGHURT LIME, EPLE & INGEFÆR En spennende smakskombinasjon som egner seg godt til å toppe granolaen, frukten eller bærene. OSTECOMPAGNIETS NORSK SALATOST OG NORSK BLÅ BURGEROST
Kjøkkenskriveren 23.06.2020
RATIONAL iCombi Pro er en unik kombidamper som imponerer med sin enorme produktivitet, fleksibilitet og enkelhet.
Kjøkkenskriveren 23.06.2020
Norske Kokkers Landsforening Sørlandet og Tangen videregående skole i Kristiansand har i samarbeid med Landsforeningen for slagrammede - Agder holdt
Kjøkkenskriveren 23.06.2020

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt