AddToAny

Svein Stølen svarer NTL, Gundersen og Widerberg

Svein Stølen svarer NTL, Gundersen og Widerberg
Svein Stølen skriver om universitetsdemokratiet og om hvordan han vil være en rektor for alle på UiO. ENIG: Gjennom omfattende utredninger og diskusjoner konkluderte UiO i fjor med at vi fortsatt skal velge rektor.
Det er en avgjørelse jeg var enig i, og som nå legges til grunn for videre arbeid. skriver rektorkandidat Svein Stølen.

Foto: Ola Sæther

I løpet av noen timer på fredag ga leder i NTL og senere universitetsstyremedlem Karin Widerberg gjennom innlegg Uniforum råd om å stemme på min motkandidat, Hans Petter Graver, ved rektorvalget som starter 3. april. Samtidig gikk Kristian Gundersen, også han medlem av universitetsstyret, ut med samme oppfordring på sosiale medier.

Utspillene hadde "likeartede" hovedbudskap: Av hensyn til universitetsdemokratiet burde velgerne støtte Graver. Dette fordi Graver gjennom lang tid har markert seg som en konsekvent tilhenger av valgt rektor. Det ble også pekt på at det er delte meninger om dette i mitt team. Jeg selv er klart

Les mer

Flere saker fra Uniforum

Norges universiteter og myndigheter må bidra til å redde de siste bitene til en hardt kjempet fremgang av en generasjon som Norge har vært med på å bygge opp i de siste 20 årene i Afghanistan.
Uniforum 19.05.2022
Onsdag 25. mai vert det sett opp ein versjon av "Skamstøtta" frå Hongkong-universitetet i Universitetshagen på UiO i sentrum. Skulpturen er til minne om massakren på Den himmelske freds plass i Beijing 4. juni 1989.
Uniforum 18.05.2022
I minst 30 år har Farmasøytisk institutt hatt en kvinneandel på nærmere 80 prosent. - Det er en utfordring, erkjenner instituttleder Kathrin Bjerknes. Studentene Uniforum har snakket med, tror guttene vet for lite om faget.
Uniforum 18.05.2022
Styret har tillit til administrerende direktør Mari Sundli Tveit og ser fram til et godt samarbeid med administrasjonen i Forskningsrådet fremover, sier styreleder Kristin Halvorsen.
Uniforum 17.05.2022
- I en tid hvor alle andre satser på kunnskap går den norske regjeringen ut og konkluderer med at det er her det er klokest å kutte. Støre bør på banen og redegjøre for hva som er hans tanke med dette, sier Svein Stølen.
Uniforum 17.05.2022

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt