Diabetes
26.10.2021
Å bruke salatblad som innpakning av kjøtt og grønnsaker, er vanlig flere steder i Asia. Hjertesalatblader fylt med nydelig kål- og kokossalat og godt krydrede strimler av norsk svinekjøtt blir små lekre munnfuller. Perfekt for deg som elsker asiatiske smaker og vil ha et lett og sunt måltid, og supert som velkomstrett eller til tapasbordet.
4 porsjoner 30 minutter
FREMGANGSMÅTE
Snitt hodekål fint. Bruk gjerne en ostehøvel til dette. Del agurk i to, og del den igjen på langs. Skjær agurken i tynne skiver. Bland hodekål og agurk sammen med saft og skall av lime og kokosmelk i e
Gå til medietFREMGANGSMÅTE
Snitt hodekål fint. Bruk gjerne en ostehøvel til dette. Del agurk i to, og del den igjen på langs. Skjær agurken i tynne skiver. Bland hodekål og agurk sammen med saft og skall av lime og kokosmelk i e