Den norske tannlegeforenings Tidende
13.02.2020
Tannhelseforsikring og spørsmål om sletting av journal
Jeg har en pasient som skal tegne tannhelseforsikring, og som i den forbindelse ønsker at jeg skal slette deler av vedkommendes journal, slik at eksisterende behandlingsbehov ikke fremgår. Skal jeg gjøre som pasienten ber om?
Svar:
Nei, du kan ikke slette noe fra pasientens journal på dette grunnlaget. Reglene for sletting av journal følger av helsepersonelloven § 43.
Forutsetningen for at det skal v�
Gå til medietSvar:
Nei, du kan ikke slette noe fra pasientens journal på dette grunnlaget. Reglene for sletting av journal følger av helsepersonelloven § 43.
Forutsetningen for at det skal v�


































































































