Dagligvarehandelen
11.08.2020
Like før sommerferien ble bærekraftsansvarlig Per Løberg Eriksen i Coop ferdig med å leve på Eat-Lancet-dietten. - Det har gått over all forventning, sier Løberg Eriksen.
Løberg Eriksen startet med dietten etter nyttår. Opprinnelig var planen å holde på frem til Eat Forum i Stockholm 10. juni, men arrangementet ble avlyst på grunn av koronaviruset.
- Jeg har hatt hjemmekontor, og det har gjort det enklere å kontrollere hva jeg har spist. Jeg har fått enorm respekt for dem som lever som vegetarianere eller veganere, for det er krevende å leve slik utenfor sitt eget hjem, mener Coops bærekraftsansvarlige.
Nye blodprøver
Helt i starten av prosjektet gjennomgikk Per Løberg Eriksen en rekke medisinske tester. Her ble det tatt blodprøver, og kolesterol, muskel- og fettmasse ble målt.
Seks uker ut i prosjektet
Gå til mediet- Jeg har hatt hjemmekontor, og det har gjort det enklere å kontrollere hva jeg har spist. Jeg har fått enorm respekt for dem som lever som vegetarianere eller veganere, for det er krevende å leve slik utenfor sitt eget hjem, mener Coops bærekraftsansvarlige.
Nye blodprøver
Helt i starten av prosjektet gjennomgikk Per Løberg Eriksen en rekke medisinske tester. Her ble det tatt blodprøver, og kolesterol, muskel- og fettmasse ble målt.
Seks uker ut i prosjektet