Kjøkkenskriveren
31.01.2017
Etterstad videregående skole, Oslos eneste utdanning innen Restaurant- og matfag, har satt seg hårete mål: De neste årene ønsker de å øke elevmassen med 40 prosent. - Det er viktig å vise at vi også kan være innovative innen det offentlige, sier avdelingsleder Tord Huse.
Restaurant- og matfag ved Etterstad videregående skole har ca. 135 elever. For å snu en negativ søketrend til kokk- og servitørfaget, søkte utdanningen i fjor om økonomisk støtte fra Stiftelsen Rekruttering til restaurantog matfag. Stiftelsen er blant annet initiert av NHO og Asko. Søknaden ble innvilget, og nå starter arbeidet med å få flere til å søke seg til utdanningen.
For Etterstad videregående skole er det viktig å få fram at økt rekruttering til restaurant- og matfag må angripes på flere måter.
- Både elever, foreldre og lærere må engasjeres. Vi har gåt
Gå til medietFor Etterstad videregående skole er det viktig å få fram at økt rekruttering til restaurant- og matfag må angripes på flere måter.
- Både elever, foreldre og lærere må engasjeres. Vi har gåt