AddToAny

SISTE DAG PÅ JOBBEN

SISTE DAG PÅ JOBBEN
Første april var siste åpningsdag for DNB på Raufoss. Det ble en dag med pakking, litt mimring, sortering av søppel og betjening av kunder. De fem ansatte har fått nye muligheter. RAUFOSS: 3. februar kom beskjeden.
DNBs kontor på Raufoss skulle legges ned. Det var ikke noen stor overraskelse for de ansatte, men som Finansfokus skrev i første nummer i år, så var stemningen veldig spesiell. Nå spoler vi raskt fremover, og lander på fredag 1. april. Siste åpningsdag for kontoret. På mandag starter nye hverdager for de fem ansatte som har betjent kontoret. I løpet av de to siste månedene har de fundert og tenkt over hvordan den nye hverdagen vil bli. De har tatt valg som vil prege resten av deres yrkeskarriere.

Det er lunsjtid. Fire av fem ansatte sitter på pauserommet og spiser. Stemningen er spesiell, det er siste arbeidsdag. Tre av de ansatte skal fortsette i DNB, men på kontoret på Gjøvik. Isabell Hervani er den eneste som tok sluttpakke. Det gjør hun for å virkeliggjøre en drøm. I ett år skal hun gå på en ridelærerskole i Danmark.

- Jeg hadde nok ikke gjort dette uten sluttpakken. Men nå kan jeg bruke ett år på noe jeg brenner for, sier Hervani, som imidlertid ikke ser noen karriere innen hest etter dette året. - Det er ikke realistisk å basere seg på en jobb som ridetrener. Markedet er ikke stort, men hvis jeg skulle gjøre dette, var anledningen n�
Gå til mediet

Flere saker fra Finansfokus

Klimarisiko er langt mer enn flom og ekstremvær. Næringslivet vil måtte gå gjennom en stor omstilling, drevet av blant annet strengere regler for klimaavtrykk, investorer som vektlegger klima og endringer i forbrukeradferden.
Finansfokus 09.12.2019
Hovedtillitsvalgt Christer Enersen i Handelsbanken klarte å avslå et møte med konsernsjefen, uten å mene det.
Finansfokus 06.12.2019
Antall boliglån i strid med den strenge boliglånsforskriften er økende. Fem prosent av de samlede boliglånene overskrider 500 prosent av husholdningens inntekt. De eldste og yngste låntakerne er også de som utfordrer lånegrensene mest.
Finansfokus 05.12.2019
- Vi er veldig glad e for at sandkassen nå er på plass. Finanstilsynet lovet at den skulle komme i løpet av 2019, det har de holdt. Samtidig sier ikke informasjonen som er tilgjengelig foreløpig så mye, sier Liv Freihow i IKT-Norge.
Finansfokus 04.12.2019
Sigbjørn Gjelsvik er bekymret for forbrukernes tilgang til kontanter.
Finansfokus 03.12.2019

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt