AddToAny

SISTE DAG PÅ JOBBEN

SISTE DAG PÅ JOBBEN
Første april var siste åpningsdag for DNB på Raufoss. Det ble en dag med pakking, litt mimring, sortering av søppel og betjening av kunder. De fem ansatte har fått nye muligheter. RAUFOSS: 3. februar kom beskjeden.
DNBs kontor på Raufoss skulle legges ned. Det var ikke noen stor overraskelse for de ansatte, men som Finansfokus skrev i første nummer i år, så var stemningen veldig spesiell. Nå spoler vi raskt fremover, og lander på fredag 1. april. Siste åpningsdag for kontoret. På mandag starter nye hverdager for de fem ansatte som har betjent kontoret. I løpet av de to siste månedene har de fundert og tenkt over hvordan den nye hverdagen vil bli. De har tatt valg som vil prege resten av deres yrkeskarriere.

Det er lunsjtid. Fire av fem ansatte sitter på pauserommet og spiser. Stemningen er spesiell, det er siste arbeidsdag. Tre av de ansatte skal fortsette i DNB, men på kontoret på Gjøvik. Isabell Hervani er den eneste som tok sluttpakke. Det gjør hun for å virkeliggjøre en drøm. I ett år skal hun gå på en ridelærerskole i Danmark.

- Jeg hadde nok ikke gjort dette uten sluttpakken. Men nå kan jeg bruke ett år på noe jeg brenner for, sier Hervani, som imidlertid ikke ser noen karriere innen hest etter dette året. - Det er ikke realistisk å basere seg på en jobb som ridetrener. Markedet er ikke stort, men hvis jeg skulle gjøre dette, var anledningen n�
Gå til mediet

Flere saker fra Finansfokus

Redaksjonen i Finansfokus tar nå sommerferie og neste publisering blir mandag 17. august. Ta godt vare på hverandre og riktig god sommer!
Finansfokus 28.06.2020
Kristine Lund i Gjensidige har opplevd mye spennende og sier som regel alltid ja til en utfordring, selv om det innebærer å ta noen skritt utenfor komfortsonen.
Finansfokus 26.06.2020
Spare B ank 1 Midt-Norge (SMN) bruker t re millioner kroner p å å subsidiere sommerjobbe r til u ngdom. Det er en del av bankens koronadugnad.
Finansfokus 25.06.2020
Koronasituasjonen tvang Finanstilsynet til å avlyse et planlagt seminar 24. april om klimarisiko. Samme dag kom oppdraget fra Finansdepartementet om å få på plass i norsk lov EUs forordninger om klimatiltak i finanssektoren.
Finansfokus 24.06.2020
MyMonii lanserer et nytt betalingskort til en glemt kundegruppe: de unge mellom 13 og 18 år som er store nok til å handle i et kontantløst samfunn, men for unge til å ha sine egne digitale penger.
Finansfokus 22.06.2020

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt