AddToAny

Sindre tok mastergrad - FLT tok regningen

Sindre tok mastergrad - FLT tok regningen
Etter fire år med studier på ettermiddager, kvelder og i helger - samtidig som han var i full jobb - kan Sindre Gjøystdal endelig titulere seg som Master of Science. Toppresultatene har han stått for selv. Resten har Addisco tatt seg av.
- Jeg har alltid hatt lyst til å ta en mastergrad, og har kjent ekstra på det etter at jeg ble ferdig med bachelorgraden. Man føler jo at selvtilliten stiger når den er på plass, sier Sindre Gjøystdal.
32-åringen begynte på en mastergrad i prosjektledelse ved Department of Computer and Systems Sciences ved Universitetet i Stockholm i 2013. Annenhver måned har han reist fra Kongsberg til Sverige for å delta på helgeseminarer. I tillegg har det blitt mange timer på ettermiddager, kvelder, i helger og i ferier for å komme seg gjennom et rikholdig pensum - etter at arbeidsdagen i FMCTechnip var unnagjort.
Det har gitt resultater. Masteroppgaven, som handler om hvordan selvorganiserende team kan løse prosjekter der oppdragsgiveren ikke har spesifisert hvordan de skal gjennomføres, ble belønnet med toppkarakter.
Gjøystdal er veldig fornøyd. Samtidig legger han ikke skjul på at det har vært krevende til tider - spesielt det siste året.
- Det var grisetungt. Masteroppgaven ble skrevet samtidig som vi gikk gjennom en krevende nedbemannings- og omstillingsprosesser på jobb, og jeg måtte prioritere bort alt som hadde med venner og familie å gjøre. Heldigvis hadde jeg kun meg selv å tenke på i denn
Les opprinnelig artikkel

Flere saker fra LO Ingeniør

For fagarbeider Solfrid Lerbrekk (SV) er uvær, kjeledress og vernesko en stor del av samtalen om den vanlige arbeidshverdagen. Litt for mange på Stortinget tenker kun tilbake på kontorstolen de satt i da de var yrkesaktive, mener hun.
LO Ingeniør 13.12.2017
Det finnes folk som er allergisk, og der konsekvenser for eksponering kan bli fatale. Noen har nå laget et halskjede, skråstrek nøkkelring-vedheng, som er et portabelt test-sett.
LO Ingeniør 13.12.2017
For noen blir det kanskje litt voldsomt med smarttelefon-laptop, slik som Mirabook.
LO Ingeniør 13.12.2017
Mobiltelefonene er ikke som de en gang var. Ikke bare er de smartere, de har også stadig mer kraft i seg. Kraft nok til at det bortimot er på nivå med bærbare datamaskiner.
LO Ingeniør 13.12.2017
Dyrekamp er ugreit, der kan vi vel være enige. Men robot-kamp, det må vel kanskje være greit? Særlig hvis skaden bare er virtuell...
LO Ingeniør 13.12.2017

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt