Kjøttbransjen
14.08.2025
Skjåkmat tar ingenting for gitt i årets NM i kjøttprodukter.
- Jeg tror ikke vi får NM-tittel i år. Det er mange om beinet.
Daglig leder Per Ivar Brenna snakker om Skjåkmat, fjorårets NM-mester i spekeskinke.
- Jeg synes det er gøy å få faglig vurdering av produktene, som blir bedømt av folk som har greie på hva de driver med.
- Har skuffen full
I fjor var det grill og spekemat, nå julemat og pålegg. Alt skjer i Oslo, og fra 18. august er det mulig å melde seg på NM.
Bedømmingsuken er i uke 43. - Veldig trivelig å treffe andre i bransjen. Blir som jul og 17. mai på én gang, spesielt om vi får medalje, sier Brenna.
Han har deltatt mange ganger i NM. - Jeg har skuffen full av medaljer og tror alle produktene våre har fått gull.
- Hva me
Gå til medietDaglig leder Per Ivar Brenna snakker om Skjåkmat, fjorårets NM-mester i spekeskinke.
- Jeg synes det er gøy å få faglig vurdering av produktene, som blir bedømt av folk som har greie på hva de driver med.
- Har skuffen full
I fjor var det grill og spekemat, nå julemat og pålegg. Alt skjer i Oslo, og fra 18. august er det mulig å melde seg på NM.
Bedømmingsuken er i uke 43. - Veldig trivelig å treffe andre i bransjen. Blir som jul og 17. mai på én gang, spesielt om vi får medalje, sier Brenna.
Han har deltatt mange ganger i NM. - Jeg har skuffen full av medaljer og tror alle produktene våre har fått gull.
- Hva me


































































































