AddToAny

Ny hovedstyreperiode - nye muligheter!

Ny hovedstyreperiode - nye muligheter!
Det er med stor ydmykhet jeg nå tar fatt på min femte periode som president i NTF. Jeg er klar og motivert, og gleder meg til nye utfordringer med et nytt hovedstyre.
Sammen med andre sentrale og lokale tillitsvalgte, og selvfølgelig NTFs kompetente sekretariat, skal vi fortsette det viktige arbeidet for medlemmene og for befolkningen.
Fjoråret ble avsluttet med et vellykket representantskap med mange vel forberedte og engasjerte medlemmer, god stemning og viktige diskusjoner. Meningsutvekslingen på representantskapet er helt avgjørende for at vi sammen skal finne riktig retning for foreningens arbeid i neste periode. Diskusjonene og vedtakene i møtet setter rammene for de neste to årene, både for NTFs hovedstyre, de sentrale utvalgene og for sekretariatet. Etter mange gode innspill fra talerstolen og stort engasjement, vedtok representantskapet et nytt sett med vedtekter for foreningen. Dette skal sikre at vi har en moderne og velfungerende forening som evner å endre seg i tråd med endringer i samfunnet og i tannhelsetjenesten i mange år fremover.
Representantskapet vedtok også et helt nytt og overord
Gå til mediet

Flere saker fra Den norske tannlegeforenings Tidende

Sammendrag Diabetes mellitus er en folkesykdom med økende forekomst på verdensbasis. Diabetikere er derfor en pasientgruppe vi ofte møter på en tannklinikk.
Mange av oss har lett for å gi barna brus eller saft når de er tørste. Plutselig blir inntaket av sukker større enn man tror. Bytter du ut brus eller saft med vann til hverdags, er mye gjort.
Vår visjon for Flux er at munnhygiene skal være gøy! Med et høyt fluorinnhold gir Flux sterke tenner og hjelper til med å forhindre karies.
Vi tar risikoen Oppgjør med en gang Kostnadsfritt samarbeid Gratis faktura for kunde Rimelig delbetaling Kontakt oss på 21 31 01 51 eller butikksupport@resursbank.no

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt