AddToAny

Løp for medstudenter og kreftsaken

Tredjeårsstudentene ved Politihøgskolen i Stavern har mistet en studiekamerat til kreft - og opplever nå at en annen kjemper samme kamp. Forrige uke løp de en 24-timersstafett for kreftsaken.
«Stafett for livet» er en stafett i regi av Kreftforeningen - og skal symbolisere kampen kreftsyke kjemper hver eneste dag.

Elevene som går siste året ved Politihøgskolen (PHS) i Stavern, har tidligere mistet en studiekamerat til hjernesvulst, og for øyeblikket kjemper Mathilde Petterson (23) fra samme kull samme kamp.

Fra lørdag til søndag forrige uke var studenter og lærere derfor med på 24 timer lang stafetten i Badeparken i Sandefjord, én av ti slike stafetter som Kreftforeningen arrangerer i år.

- Vi mistet en medstudent da vi gikk i B2, og noen uker før sommeren fikk venninnen vår beskjeden om hjernesvulst. Jeg var med på «Stafett for livet» i fjor, så jeg spurte noen i gjengen til Mathilde om vi skulle delta nå. Derfra engasjerte vi flere i B3-kullet, og i helgen var vi 50 stykker som var med og løp, blant dem tre lærere. Alle er berørte av det som har skjedd, og mange har også familiemedlemmer eller venner som er ram

Les mer

Flere saker fra Politiforum

Forslaget til ny våpenforskrift kan vanskeliggjøre yrkesmessig øvelsesskyting for polititjenestemenn og politistudenter.
Politiforum 27.05.2020
Erik Nord, politisjef i Stor-Göteborg, tror ansatte på avdelingen har smittet hverandre.
Politiforum 26.05.2020
De to tidligere statsadvokatene Pål Lønseth og Tor Henning Rustan Knudsen er søkerne som ble holdt hemmelig for offentligheten, til stillingen som Økokrim-sjef.
Politiforum 25.05.2020
I alvorlige saker hvor det er lite bevis, skjer det noen ganger at «troens overbevisning» får feste hos etterforskningsledelsen.
Politiforum 25.05.2020
Forfatterne poengterer viktigheten av at alle aktørene behersker det grunnleggende før en øver på store og komplekse scenarier.
Politiforum 23.05.2020

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt