Kjøkkenskriveren
11.04.2022
Innen 2030 skal matsvinnet i Norge halveres. For å få til det trengs økt innsats i alle ledd. Nå inngår programvareselskapet Total-Ctrl og IT-selskapet Atea et samarbeid for å styrke og sikre sporbarhet og kutte matsvinn gjennom ny teknologi.
TotalCtrl tilbyr digitale løsninger til hoteller, restauranter, barnehager, sykehjem og private husholdninger. Gjennom enkel teknologi hjelper de bedrifter, kommuner og privatpersoner med å få kontroll over varelager, kutte kostnader og forebygge matsvinn.
- Matbransjen er relativt tradisjonell og trenger å utvikle seg for å møte krav fra både myndigheter og forbrukere, samt sikre fleksibilitet i en verden i endring, sier Charlotte Aschim, administrerende direktør i TotalCtrl.
MANGEL PÅ KONTROLL
Nå tar de dette et skritt
Gå til mediet- Matbransjen er relativt tradisjonell og trenger å utvikle seg for å møte krav fra både myndigheter og forbrukere, samt sikre fleksibilitet i en verden i endring, sier Charlotte Aschim, administrerende direktør i TotalCtrl.
MANGEL PÅ KONTROLL
Nå tar de dette et skritt