AddToAny

KRONIKK: Dette vil Hanne Flinstad Harbo gjøre om hun blir medisindekan

Vi vil legge til rette for nyskapende forskning og forbedret utdanning og bidra til å utvikle fremtidens helsevesen til beste for pasientene, befolkningens helse og samfunnet.
Tiden er inne for et reelt dekanvalg ved Det medisinske fakultet. Jeg stiller til valg sammen med et kjempebra team, som har svært bred kompetanse og stort engasjement for å styrke Det medisinske fakultet i sitt videre arbeid for fremragende utdanning og forskning, som møter helsevesenets fremtidige behov.

Et reelt dekan-valg

Det er tolv år siden flere kandidater stilte til dekan-valg ved Det medisinske fakultet. Ordningen med valg på dekan er fastholdt ved Universitetet i Oslo, og da er det på tide at flere stiller til valg. Jeg har samlet et team av fremragende og svært engasjerte fagpersoner, som har bred kompetanse og erfaring fra forskning, undervisning og ledelse fra ulike deler av Det medisinske fakultet, fra andre organisasjoner og mange relevante verv. Vi legger vekt på å representere bredden ved Det medisinske fakultetet, og vi vil skape et tett og godt samarbeid i dekanat-teamet, med fakultetets øvrige ledelse og med studenter, ansatte og andre partnere. På denne måten vil vi legge til rette for nyskapende forskning og forbedret utdanning og bidra til å utvikle fremtidens helsevesen til beste for pasientene, befolkningens helse og samfunnet. Vår visjon er «Samarbeid om fremragende utdanning og forskning for fremtidens helsevesen».

Team Flinstad Harbo

DEKANKANDIDAT: Hanne Flinstad Harbo (Foto: privat, med dekorasjoner i forbindelse med medisiner- studentenes vår-ball mai 2022)

Når jeg stiller til valg som dekan (100% stilling), vil jeg dra nytt av min brede bakgrunn både som professor og overlege i nevrologi (MD, ph.d. MHA), underviser, forsker med forskningsopphold i England og US

Les mer

Flere saker fra Uniforum

Det har vært stor spenning knyttet til valget av nytt pasientjournalsystem på Det odontologiske fakultet. Nå er beslutningen tatt. Fakultetet ønsker å bruke det markedsledende systemet Opus dental.
Uniforum 01.07.2022
Denne sommaren sykla gjesteforskar Marleen van Gelder frå Nijmegen i Nederland til Universitetet i Oslo for å samla inn pengar til forsking på for tidleg fødde barn. Om kort tid syklar ho tilbake igjen.
Uniforum 01.07.2022
Høsten 2023 vil det første kullet starte opp på en ny masterutdanning i Folkehelsevitenskap og epidemiologi ved Det medisinske fakultet på UiO.
Uniforum 30.06.2022
Flyktninger skal få studere uten generell studiekompentanse samtidig som ukrainske studenter i Norge får forlenget stipendordningen sin. Det har regjeringen bestemt.
Uniforum 30.06.2022
Utviklingsdirektør Morten Irgens blir prorektor for forskning og kunstnerisk utviklingsarbeid (FoU) ved Høyskolen Kristiania. Han overtar med det den nåværende jobben til påtroppende rektor Trine Johansen Meza.
Uniforum 30.06.2022

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt