AddToAny

KRONIKK: Dette vil Hanne Flinstad Harbo gjøre om hun blir medisindekan

Vi vil legge til rette for nyskapende forskning og forbedret utdanning og bidra til å utvikle fremtidens helsevesen til beste for pasientene, befolkningens helse og samfunnet.
Tiden er inne for et reelt dekanvalg ved Det medisinske fakultet. Jeg stiller til valg sammen med et kjempebra team, som har svært bred kompetanse og stort engasjement for å styrke Det medisinske fakultet i sitt videre arbeid for fremragende utdanning og forskning, som møter helsevesenets fremtidige behov.

Et reelt dekan-valg

Det er tolv år siden flere kandidater stilte til dekan-valg ved Det medisinske fakultet. Ordningen med valg på dekan er fastholdt ved Universitetet i Oslo, og da er det på tide at flere stiller til valg. Jeg har samlet et team av fremragende og svært engasjerte fagpersoner, som har bred kompetanse og erfaring fra forskning, undervisning og ledelse fra ulike deler av Det medisinske fakultet, fra andre organisasjoner og mange relevante verv. Vi legger vekt på å representere bredden ved Det medisinske fakultetet, og vi vil skape et tett og godt samarbeid i dekanat-teamet, med fakultetets øvrige ledelse og med studenter, ansatte og andre partnere. På denne måten vil vi legge til rette for nyskapende forskning og forbedret utdanning og bidra til å utvikle fremtidens helsevesen til beste for pasientene, befolkningens helse og samfunnet. Vår visjon er «Samarbeid om fremragende utdanning og forskning for fremtidens helsevesen».

Team Flinstad Harbo

DEKANKANDIDAT: Hanne Flinstad Harbo (Foto: privat, med dekorasjoner i forbindelse med medisiner- studentenes vår-ball mai 2022)

Når jeg stiller til valg som dekan (100% stilling), vil jeg dra nytt av min brede bakgrunn både som professor og overlege i nevrologi (MD, ph.d. MHA), underviser, forsker med forskningsopphold i England og US

Les mer

Flere saker fra Uniforum

Politiet dropper spionsiktelsen mot en 25 år gammel mann fra Malaysia. Det er mistanke om forsøk på en mengde grove bedragerier, ifølge Økokrim, melder NRK. Mannen er student, men ikke ved et norsk lærested.
Uniforum 22.09.2023
Studenten som er siktet for drapsforsøk og kroppsskade etter å ha gått til angrep på to UiO-ansatte, er varetektfengslet for fire nye uker, melder Khrono.
Uniforum 22.09.2023
- Det er ein stor dag å vera rektor, sa Svein Stølen då forskingssenteret Senter for Planetær Beboelighet blei offisielt opna i går. Og senterdirektørane Trond H.
Uniforum 21.09.2023
UiO har ingen planar om å levera 100 000 insekt tilbake til Norsk institutt for bioøkonomi på Ås med det første. NIBIO-direktør Nils Vagstad har allereie planane klare for flytteprosessen.
Uniforum 21.09.2023
Det blir ingen endringer i offentleglova. Regjeringen trekker forslaget.
Uniforum 20.09.2023

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt