Kjøkkenskriveren
23.06.2020
Når samfunnet nå forsiktig åpner opp igjen, er det tid for refleksjon. Lite tyder på at dette er over. Regjeringen har vært tydelig.
Hvis viruset blusser opp igjen blir det nye restriksjoner, kanskje strengere enn det som har vært, kanskje i form av portforbud, slik vi har sett i andre land. Det må vi bare ta som det kommer. Men akkurat nå er det nok mange som kjenner på en lettelse og glede over å få et lite pusterom.
Denne våren har ikke samfunnsdebatten handlet om ernæring, mat på sykehjem eller måltider i skole og barnehager. Sånn er det bare, men i det stille har det skjedd ting på andre fronter. Gjennom Faglig råd for restaurant- og matfag arbeides det med å lage ny læreplan for ernæringskokkfaget, som skal være klar til høsten. De politiske partiene holder på å lage partiprogrammer til neste stortingsperiode. Vi har sendt in
Gå til medietDenne våren har ikke samfunnsdebatten handlet om ernæring, mat på sykehjem eller måltider i skole og barnehager. Sånn er det bare, men i det stille har det skjedd ting på andre fronter. Gjennom Faglig råd for restaurant- og matfag arbeides det med å lage ny læreplan for ernæringskokkfaget, som skal være klar til høsten. De politiske partiene holder på å lage partiprogrammer til neste stortingsperiode. Vi har sendt in