AddToAny

- Kan bli alvorlig for mange pasienter

- Kan bli alvorlig for mange pasienter
Mange røntgenavdelinger var hardt presset allerede før koronaen kom, viser en rapport. Og nå kommer presset med tusenvis av utsatte undersøkelser. Uten ekstra ressurser kan konsekvensene bli katastrofale, advarer Nrf.
Tenk deg en person som har slitt med magesmerter og fordøyelsesproblemer i lang tid og skulle på CT-kolografi i midten av mars, men timen ble utsatt på grunn av koronapandemien, det var jo ikke noe akutt. Eller en som har slitt med smerter i brystet og hadde en time til CT av hjertet for å måle kalsiumsnivået i kransårene i april, i håp om å utelukke angina pectoris, men timen ble utsatt, det kunne jo vente.
Tusenvis av pasienter har fått utsatt timer til undersøkelse på grunn av pandemien. Eksemplene over viser to typer pas
Gå til mediet

Flere saker fra Hold Pusten

Å skrive er slett ikke det beste Eva Trulsson vet. Likevel er det en pasientgruppe hun brenner så mye for, at hun har sett det nødvendig å ta tastaturet fatt. Det har det blitt pris av.
Hold Pusten 31.08.2020
St. Olavs hospital og Helse Nord-Trøndelag har nå fått en felles klinikk for bildediagnostikk.
Hold Pusten 31.08.2020
På jobb i pandemiens episenter Stråleterapeut ble professor
Hold Pusten 31.08.2020
Problemer i luftveiene og lungene kan forverres i fly.
Hold Pusten 31.08.2020
"«Der er et null, og der er et null, og der er et null.» Jeg var forbanna der jeg sto på vaktrommet og pekte ut noen av kollegene mine mens jeg så hardt på seksjonsleder.»"
Hold Pusten 31.08.2020

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt