AddToAny

JULIE PERKINS ER NESTE GENERASJON SPECSAVERS

JULIE PERKINS ER NESTE GENERASJON SPECSAVERS
Hun vokste opp med foreldre som etablerte et suksessforetak i England, som nå har 30 000 ansatte på verdensbasis. Julie Perkins ser store muligheter for optikere fremover, spesielt innen synshjelp til barn og eldre.
Trivelig, uformell og entusiastisk. Det er ingen selvfølgelige egenskaper for noen i Julie Perkins sko, men hun er vokst opp i en hardt arbeidende og nøysom familie på øya Guernsey der foreldrene bygget opp hele Specsavers-kjeden fra bunnen av.

Mary og Doug Perkins, gründerne av Specsavers, er kjent for å leve nøkterne liv. De har bodd i det samme huset i over 30 år, Doug kjørte den samme Ford Sierraen i 15 år, og de har vist engasjement for dem som ikke har det så bra. Mary fikk tittelen Dame av dronningen i 2007, ikke minst for sin innsats i en rekke veldedige organisasjoner. I hvert land kjeden er etablert, jobbes det med veldedighet - både globalt og nasjonalt.

- Du jobber, du tjener penger. Vi er fortsatt en hardt arbeidende og ydmyk familie, fremholder den ene av tre arvinger til familiebedriften Specsavers, Julie Perkins. Vi møter henne i Oslo. Hun er ofte her, gjerne en dag i måneden.Men
Gå til mediet

Flere saker fra Optikeren

For brillebrukere tilbyr Crizal® Sapphire™ HR • Gjennomsiktighet både for brukeren og den som observerer • Holdbarhet og enkelt å vedlikeholde • Beskyttelse mot UV-stråler i hverdagen • Smussmotstand, støvresistent og vannavvisning Spør din Essilor-representant for mer informasjon.
Optikeren 27.06.2022
- Det er en stor lettelse å være i gang igjen, sier Gunnar Lindgren, leder for Vision for All. - Vi er nå klare med nye prosjektreiser til Kambodsja, Peru og Guatemala. Et pilotprosjekt til Nicaragua står også på planen nå som 20-årsjubilanten endelig kan starte full aktivitet igjen.
Optikeren 27.06.2022
Et viktig punkt på årets landsmøte, var workshopen om hva vi medlemmer vil at NOF skal være i fremtiden, og hvordan skal vi få til dette?
Optikeren 27.06.2022
Det ble solid oppslutning om årets ordinære landsmøte i Norges Optikerforbund 24. april. Møtet ble holdt som en hybridløsning med rundt 60 deltakere på Gardermoen og like mange på Zoom.
Optikeren 27.06.2022
NM i Optometri som Norges Optikerforbund arrangerer har blitt en prestisjepris for de heldige vinnerne.
Optikeren 27.06.2022

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt