AddToAny

- Jeg har vært opptatt av sol idaritet så lenge jeg kan huske

Sara Bell ble tidlig opptatt av menneskeverd og ressursfordeling. Som leder av Fagforbundet Bergen og ambassadør for Norsk Folkehjelp har hun nok av saker å jobbe med.
Den engasjerte bergenseren kunne pratet lenge om sakene hun brenner for, men timeplanen er nesten full. I tillegg til å være leder av Fagforbundet Bergen har hun to ambassadørverv i Norsk Folkehjelp, for arbeidet i Palestina og Laos. Ambassadørvervene går kort forklart ut på å skolere seg, skaffe kunnskap om prosjektene, invitere seg til møter, skolere resten av Fagforbundet og få gehør og legitimitet i medlemsmassen, forteller hun.
- Jeg er veldig opptatt av sosial rettferdighet, så dette er midt i blinken for meg. Arbeiderbevegelsens lange tradisjon for å bruke ord og skolering som et kampmiddel, gir gjenklang i meg. Å vise og formidle engasjement og kunnskap er kanskje noe av det kjekkeste jeg vet. Jeg tror det er viktig å komme nært på menneskene det ha
Gå til mediet

Flere saker fra Appell

Overgrep mot kvinner og jenter er et gjennomgripende problem i Myanmar. Norsk Folkehjelps partnerorganisasjon Akhaya Women hjelper kvinner til å utfordre tradisjonelle og sosiale normer, og står bak flere nasjonale kampanjer.
Appell 10.06.2020
I Moria-leiren på Lesvos bor det over 7500 barn. Over tusen av dem har ingen foreldre eller voksne omsorgspersoner.
Appell 10.06.2020
Barna spiller ball i det gamle venterommet på poliklinikken. Etter at familiene deres tok over nedlagte Woodstock Hospital i Cape Town, er dette nå hjemmet til 1 400 mennesker.
Appell 10.06.2020
Jeg kjører nordover fra Beirut og har havet på venstre side med Libanonfjellene på min høyre. Det er ingen kø, knapt andre biler på veien. Jeg kjører med blå gummihansker og munnbind, og har med meg vann, mat og antibac i lomma.
Appell 10.06.2020
Vi ser en tragedie spille ut i sakte film på Lesvos i Hellas, med over 20 000 flyktninger stuet sammen i en mottaksleir bygget for 3 000. Siden dette er et mottakssted, får disse flyktningene ikke annet enn det aller nødvendigste av mat og husly. Det hele forverres selvsagt av korona-pandemien som herjer.
Appell 10.06.2020

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt