AddToAny

Intervju med Sigbjørn Løes

Hva har vært de viktigste oppgavene for spesialistforeningen den siste tiden?
NFOKOM har hatt ledervervet for Tannlegespesialistenes Fellesorganisasjon (TSF) de siste par årene, og gjennomføringen av TSFs symposium 2019 har vært den største oppgaven foreningen har hatt i denne perioden. Takket være et godt samarbeid med de andre spesialistforeningene og en rekke engasjerte forelesere arrangerte komiteen, med Mirna Farran i spissen, et flott symposium. Ellers er det betydelige fagpolitiske prosesser på gang innen odontologien, og vi har engasjert oss både innen Helsedirektoratets sykehusodontologiprosjekt og annet arbeid som ny reseptforskrift m.m.

Hva har vært de største utfordringene?

Vi er en relativt liten gruppe spesialister, og rekruttering av «de rette» kandidatene er viktig for å sikre kontinuerlig kvalitet i det som ofte er nøkkelstillinger innen odontologien. Jeg synes det er vanskelig å se på at fakultetene blir fratatt sin råderett over opptak til spesia
Gå til mediet

Flere saker fra Den norske tannlegeforenings Tidende

Tidende ønsker å motta gode kasuspresentasjoner til tidsskriftet. Vi har derfor opprettet en pris som vi tar sikte på å dele ut hvert annet år, og neste gang ved NTFs landsmøte i 2020.
Vi opplever en uvirkelig tid under koronapandemien. Det er en krevende situasjon for oss alle.
Det er en svært vanskelig tid for mange med store usikkerheter og utfordringer i både arbeidsliv, i økonomien og i privatlivet.
NTF jobber for fullt for å holde medlemmene oppdatert om utviklingen. Vi er i tett dialog med myndighetene, og arbeider kontinuerlig for flere og styrkede tiltak for våre medlemmer i denne vanskelige situasjonen.

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt