Kjøkkenskriveren
12.12.2016
Matforsyning i Helse Førde har nylig mottatt en kvalitetspris for å ha satt i gang flere innovative tiltak; Eget matpanel, matverter og prosjektet mat og menyutvikling.
Det var sju kandidater til prisen, og to av dem ble vurdert som like sterke. Dermed ble det delt pris til Matforsyning i Helse Førde og Barneavdelingen på Førde Sentralsjukehus. Begge avdelingene mottok 30. 000 kroner og et kunstverk hver av Helse Førde.
RETT MAT TIL RETT PERSON
Matforsyning i Helse Førde har et overordnet mål om at mattilbudet skal være tilpasset pasienten sin medisinske situasjon og behov. Ledestjernen i arbeidet er at rett ernæring er en viktig del av pasientbehandlingen.
-
Gå til medietRETT MAT TIL RETT PERSON
Matforsyning i Helse Førde har et overordnet mål om at mattilbudet skal være tilpasset pasienten sin medisinske situasjon og behov. Ledestjernen i arbeidet er at rett ernæring er en viktig del av pasientbehandlingen.
-