AddToAny

Fremtiden for arbeidsfolk

Fremtiden for arbeidsfolk
Det 39. ordinære landsmøte i Norsk Arbeidsmandsforbund er vel gjennomført og overstått. Når jeg skriver dette er landsmøtet nettopp avsluttet.
Det har vært fem fantastiske landsmøtedager, fylt med gode faglige innlegg og debatter. Vi har diskutert, stemt og blitt enige om forbundets vei fram til det neste landsmøte i 2023.
Jeg vil takke landsmøtet for tilliten som ny forbundsleder. Det blir en utfordring å fylle Erna Hagensens sine sko, men jeg har aldri takket nei til en utfordring. Jeg er spent, skremt og forventningsfull over hva fremtiden bringer. Det tror jeg er sunt.

Jeg har stor beundring for alle dem som tok mot til seg og var på talerstolen for første gang. Jeg vet at mange var nervøse. For de som i tillegg sliter med et språk som ikke er deres eget, er det en høy terskel å trå over. De medvirket alle til at det ble et godt lands
Les opprinnelig artikkel

Flere saker fra Arbeidsmanden

- Jeg er stolt over at landsmøtets yngste delegat er fra nord, sa den 23 år gamle Securitas-vekteren Kirsten Lia.
article_print Arbeidsmanden 16.05.2019
Norsk Arbeidsmandsforbund og MEF er enige om mellomoppgjøret. Alle får 3,50 kroner mer i timen, og uttelling for lang og tro tjeneste øker.
article_print Arbeidsmanden 16.05.2019
Under Byggedagene i Oslo, var det E18 Bommestad - Sky som gikk av med seieren i kåringen av Årets Anlegg 2018, melder vegnett.no.
article_print Arbeidsmanden 16.05.2019
Vekteren Knut-Johannes Berg hadde en misjon under landsmøtet: Å få salen med seg på at forbundet skal jobbe for å styrke arbeidsmiljølovens regler for virksomhetsoverdragelse.
article_print Arbeidsmanden 16.05.2019
Agder Ap hadde sendt inn forslag til partiets landsmøte om forbud mot fjorddeponi i Repparfjorden og Førdefjorden, samtidig som Ap Vestland snudde om
article_print Arbeidsmanden 16.05.2019

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt