AddToAny

Fremtiden for arbeidsfolk

Fremtiden for arbeidsfolk
Det 39. ordinære landsmøte i Norsk Arbeidsmandsforbund er vel gjennomført og overstått. Når jeg skriver dette er landsmøtet nettopp avsluttet.
Det har vært fem fantastiske landsmøtedager, fylt med gode faglige innlegg og debatter. Vi har diskutert, stemt og blitt enige om forbundets vei fram til det neste landsmøte i 2023.
Jeg vil takke landsmøtet for tilliten som ny forbundsleder. Det blir en utfordring å fylle Erna Hagensens sine sko, men jeg har aldri takket nei til en utfordring. Jeg er spent, skremt og forventningsfull over hva fremtiden bringer. Det tror jeg er sunt.

Jeg har stor beundring for alle dem som tok mot til seg og var på talerstolen for første gang. Jeg vet at mange var nervøse. For de som i tillegg sliter med et språk som ikke er deres eget, er det en høy terskel å trå over. De medvirket alle til at det ble et godt lands
Les opprinnelig artikkel

Flere saker fra Arbeidsmanden

- Det kan føre til dårligere kontroll av lønns- og arbeidsvilkårene for de ansatte hos entreprenører og underentreprenører, mener forbundsleder i Arbeidsmandsforbundet, Anita Johansen.
Arbeidsmanden 15.08.2019
En ufullstendig oversikt på Norges vassdrags- og energidirektorats (NVE) hjemmesider viser hvilke fylker og kommuner som har behov for flom- og skredsikringstiltak.
Arbeidsmanden 05.08.2019
Gruve 7 ble skilt ut i et eget selskap fra Store Norske Spitsbergen Grubekompani i 2018, og i regnskapet til Store Norske Gruvedrift går det fram at de hadde en omsetning på 155 millioner kroner i fjor.
Arbeidsmanden 05.08.2019
Rundt et hjørne for Trondheim Torg og inn en roligere gate står et skilt på et bygg: «Centrum Bowling». Inngangen befinner seg en kjellertrapp ned, er det ikke der bowlerne ofte trives?
Arbeidsmanden 11.07.2019
Hun var knapt blitt tenåring da hun fikk beskjed av bonden på nabogården om å få purka ut av fjøset ved å kaste en kjetting over nakken på dyret. Hun bodde selv på en gård knappe hundre meter unna, i vakre Leirfjord på Helgelandskysten.
Arbeidsmanden 09.07.2019

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt