AddToAny

Flirt med fart

J/133 er en perfekt båt for dem som ønsker seilegenskaper som på en femtifoter og som er villig til å akseptere at plassen under dekk er som i en langt mindre båt.
J/Boats er kjente for raske kvalitetsbåter med baugspryd. J/133 vekte oppsikt da den ble lansert for snart 20 år siden. En skikkelig milsluker. Båten var for stor for det norske markedet, og ble aldri noen salgssuksess her hjemme. SEILmagasinet mener det er to slik her hjemme. Båten var flaggskipet til J/Boats i 2005. I dag er det J/45 som har tatt posisjonen, en moderne utgave av J/133. Testen var publisert i Seilas nr. 4 -2006 over tre sider.

J/133 er en båt som seiler raskt i lett vind, er håndterbar når det blåser, og som du under alle forhold kan seile alene. Da har du en båt du kan bruke ofte.

J/133 ble kåret til årets båt i USA i 2004. Det første eksemplaret kom til Norge ifjor og eie- ren har siden smilende opptrått på de fleste premieutdelinger for tur- og havseilere.

J/båtene har alltid utmerket seg ved gode seilegenskaper, men i kappseilas, når de korrigerte tidene har vært regnet ut, har båtene blitt hardt straffet for sine baugsprydløsninger. Nå som baugspryd er blit mer vanlig og de nyeste båtene fra J også er mer regeltilpasset har resultatene ikke latt vente på seg. J/133 er oppfølgeren til den suksess

Les mer

Flere saker fra SEILmagasinet

Rundingsbøyene som KNS anskaffet for to år siden har fått en tilleggsfunksjon som vil gjøre det enklere å følge seilasene. De kan nå registrere rundingstider også korrigert for respittall i handikapklassene.
SEILmagasinet 01.04.2023
Anders Haugen Et av viktigste formålene med Bavariaklubben er å være et lavterskel, inkluderende forum for læring og deling av kunnskap. Styrene i øst og vest arbeider aktivt for å legge forholdene best mulig til rette for dette.
SEILmagasinet 01.04.2023
I samtale med Seilmagasinet forteller kongen om opp- og nedturer. VM i One Ton klassen og OL i 1972 markerer ytterpunktene i en lang seilerkarriere.
SEILmagasinet 01.04.2023
- Latskap er den største feilen folk har, mener Jostein Weum hos Hero Marine på Storsand i Hurum.
SEILmagasinet 31.03.2023
Kristian Ruth «Jenter setter kursen» og prosjektansvarlig Beate Haugen spilte en avgjørende rolle for at foreningen fikk ekstra støtte til båtene. Siden båtene ble levert sommeren 2022 har de blitt flittig brukt av prosjektet.
SEILmagasinet 31.03.2023

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt