HRR, Hotell, Restaurant & Reiseliv
24.10.2025
OrkIa Foods Norge er soIekIar markedsIeder på varm pizza på farten. Firkantpizzaene fra Stabburet er vekstvinneren.
Vår desidert største suksess er Firkantpizza, som hittil i år har solgt 2,9 millioner slices - en vekst 34 prosent, sier kommunikasjonssjef Kristoffer Barbøl Vikebak i Orkla Foods Norge.
Til sammenlikning viste tall fra Tradesolution AS for første halvår i år en pizza-vekst i conveniencemarkedet på 19 prosent.
Utviklet sammen med kundene
Orkla Foods Norge har utviklet Firkantpizzaen over mange år sammen med kundene.
- Vi har tilpasset konseptet slik at det fungerer best mulig for servering på farten. Pepperoni er bestselgeren og står for halvparten av salget, mens taco-varianten er nummer to, forteller Vikebak.
Mens dagligvarevinnerne Big One og Grandiosa produseres i Orklas fabrikk på Stranda på Sunnmøre, produseres pizzaene til storhusholdningsmarkedet i dag på fabrikken på Sem utenfor Tønsberg i Vestfol
Gå til medietTil sammenlikning viste tall fra Tradesolution AS for første halvår i år en pizza-vekst i conveniencemarkedet på 19 prosent.
Utviklet sammen med kundene
Orkla Foods Norge har utviklet Firkantpizzaen over mange år sammen med kundene.
- Vi har tilpasset konseptet slik at det fungerer best mulig for servering på farten. Pepperoni er bestselgeren og står for halvparten av salget, mens taco-varianten er nummer to, forteller Vikebak.
Mens dagligvarevinnerne Big One og Grandiosa produseres i Orklas fabrikk på Stranda på Sunnmøre, produseres pizzaene til storhusholdningsmarkedet i dag på fabrikken på Sem utenfor Tønsberg i Vestfol


































































































