AddToAny

ENGASJERT ROGALENDING ER HELT SJEF

ENGASJERT ROGALENDING ER HELT SJEF
Olav Vikesdal jobber med 131 optikerforretninger for at de skal lykkes best mulig. Stor frihet, gode betingelser og trivsel på jobb er nøkkelen, mener han.
VVi møter Olav på det som i Trondheim kalles «gulltanna», Stordalens Clarionhotell på Brattøra. Rundt oss er deltakere på C-Optikks høstmesse på jakt etter nye innfatninger. På forskjellige stands får de informasjon om glass, linser og instrumenter. På seg har Olav en t-skjorte hvor det står: «Spør meg om alt». - Ja, det er ikke sikkert jeg kan svare på alt, men folk må bare spørre, så prøver jeg så godt jeg kan, smiler Olav.Hvordan er arbeidsdagene dine som leder?- Det er gøy å være leder for C-Optikk. Vi har en engasjert gruppe med butikker som er forskjellige, men alle har lyst til å drive butikken sin best mulig på sin måte. Arbeidsdagene på kontoret er svært varierte. En av oppgavene våre er å forhandle konkurransedyktige betingelser. Dette er det Helge Jakobsen som har hovedansvaret for, mens jeg har ansvaret for daglig drift. Vi har utviklet flere konsepter i C-Optikk som medlemmene kan bruke om de ønsker det. Det er vår jobb å gjøre disse konseptene så bra at de blir brukt mest mulig.Olav forteller at d
Gå til mediet

Flere saker fra Optikeren

EYEZEN™ enstyrkeglass er skapt for hverdagsaktiviteter - online og offline. Unngå trette og slitne øyne.
Optikeren 25.10.2021
Hvordan har du det på jobb? Hva er bra, mindre bra og hva savner du? Hvilken rolle skal Norges Optikerforbund spille i fremtiden?
Optikeren 25.10.2021
Tidsskrift for norsk optometri og synsvitenskap
Optikeren 25.10.2021
Eikholt nasjonalt ressurssenter for døvblinde ble åpnet av Kong Olav V 26. august 1980. 26. august 2021 ble det holdt en digital jubileumskonferanse som var åpen for alle. Det var mellom 100-130 tilhørere fra Norge, Sverige og Danmark. Det var et tverrfaglig publikum med syn- og hørselskontakter i kommunene, rådgivere, optikere, audiopedagoger og tegnspråktolker.
Optikeren 25.10.2021
Med kamerateknologien i en egenutviklet VR-brille, er målet til Bulbitech å kunne avdekke sykdom i øyet og nevrologiske problemer på et tidlig stadium.
Optikeren 25.10.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt