AddToAny

Endring i HANDWERK

Endring i HANDWERK
Norges kanskje mest kjente surdeigsbakeri, Handwerk, har ikke hatt topp resultater de siste årene. Nå har eierne tatt grep og forventer pluss i 2018.
Å JOBBE MED SURDEIG er ikke alltid like enkelt. Levende og temperaturfølsom som den er, finnes det mange skjær i sjøen for de som skal produsere brød og bakervarer på den i det daglige.
I Handwerk, bakeriet med et kompromissløst forhold til økologiske råvarer og naturlig fermentering, har det hendt at surdeigen ikke har oppført seg. Med det resultatet at brød ikke alltid kan leveres som planlagt og kompensasjon som uteblir. Resultatene siste tre regnskapsår er alle under nullpunktet, men nå har eierne tatt nye grep for å gjøre surdeigsbakeriet lønnsomt.

Bevisst valg
Tallene fra Handwerk Vulkan er i stor grad et resultat av produksjonsform og råvarevalg, forteller daglig leder Anders Braathen. Det er restaurantgruppen Lava Oslo som eier Handwerk, og bakeriet leverer varer til alle resta
Gå til mediet

Flere saker fra Baker og Konditor

- Veldig gledelig, sier forsknings- og høyere utdanningsminister Ola Borten Moe om det økende søkertallet til yrkesfag. Mer enn 34.
Baker og Konditor 09.06.2023
Baker og Konditor 09.06.2023
Før påske la regjeringen frem forslag til ny opplæringslov. Utkastet skapte usikkerhet rundt opplæringskontorenes mulighet til å være part i lærekontrakten.
Baker og Konditor 09.06.2023
Baker og Konditor 09.06.2023
Det ypperste av råvarer og håndverksbakst i særklasse. De norske bakerne som var med på bakerisafari i København, fikk en inspirerende opplevelse!
Baker og Konditor 09.06.2023

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt