AddToAny

ELISABETH VIL NÅ FLERE

Elisabeth Bjerke Egeberg fra Kristiansand har lang erfaring med å drive butikk i Synsamsystemet. Som nyvalgt styremedlem i Norges Optikerforbund brenner for å nå ut til optikere som vil styrke egen kompetanse i «hverdagsoptikk».
TEKST OG FOTO: DAG ØYVIND OLSEN
H
un har ikke mastergrad. Det har ikke flertallet av norske optikere heller. Og det er dem hun er spesielt opptatt av å nå ut til.

Erfaring har hun derimot massevis av, optikeren og butikksjefen, som nå er tilbake i hjembyen Kristiansand etter 13 år i Oslo. Hun har jobbet med fagutvikling i Synsam-systemet: i linserådet deres, hun har vært i markedsrådet og vært med på å sluttføre franchiseavtaler. Hun kommer fra en kjøpmannsfamilie som har drevet både matbutikk og hotell, og selv er hun glad i butikkdriften.
- Knappheten er tiden. Den strekker ofte ikke til alt når man har familie og barn, skal drive butikk og oppdatere seg faglig. Da blir det lite tid til å delta på konferanser og fagsamlinger, og oppdateringen blir mer hjemmebasert kursing.

VIKTIG FOR ALLE!
Norges Optikerforbund er det viktigste forumet for ALLE optikere i
Gå til mediet

Flere saker fra Optikeren

Optikeren 23.10.2019
Helsenett er en sikker digital arena for aktører i helsebransjen. Optikerne er nå ett steg nærmere å få bli med her.
Optikeren 23.10.2019
Optikeren 23.10.2019
Nye studenter har fått sitt første møte med Norges Optikerforbund og Synsinformasjon. Med seg på veien fikk de kunnskap om bransjen og faget de snart blir en del av.
Optikeren 23.10.2019
For 25 år siden arbeidet jeg mye sammen med en kar som var mitt store forbilde og mentor. Han het Lars Malm og hadde kontoret sitt i Gamla Stan i Stockholm. En fantastisk person som kunne trollbinde forsamlingen når han snakket. En særdeles klok mann. De siste 8-10 årene han var aktiv sa han ofte: «Jeg er jo pensjonist - jeg arbeider for å holde alderen på avstand»
Optikeren 23.10.2019

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt