AddToAny

Du er én person

Du er én person
Du kan ikke ta av og på deg hatten som privat- og yrkesperson når du ytrer deg i sosiale medier. Publiserer du en mening i et kommentarfelt, må du ha en bevissthet i forhold til rollen du har. Folk ser deg som én person, uavhengig om du selv anser det som en privat ytring.
- Å utøve god folkeskikk er en god leveregel, det gjelder også på nettet. Det er også lurt å tenke litt gjennom hvilke kontakter du vil ha på de ulike arenaene, sier Anne-Lise Mørch von der Fehr, som er avdelingsleder for kommunikasjon og marked i Delta.
Hos dem bruker de ofte sosiale medier som kanal. Hun føler at de fleste som ytrer seg der har en god balanse mellom privatliv og verv. De har ikke hatt noe stort behov for å legge seg opp i det som skrives i kommentarfeltene. Kommer det kommentarer på hvordan noen ser ut, blir de fjernet, men når det gjelder meninger er takhøyden stor. Det får folk selv stå for.

Lever av navnet
- Om jeg uttaler meg
Gå til mediet

Flere saker fra Fotterapeuten

Som de aller fleste av medlemmene kjenner til, har Fotterapeutforbundet to ulike forum på Facebook. Det ene er en åpen side, der det legges ut informasjon av allmenn interesse. Det andre er et lukket diskusjonsforum, der forbundets medlemmer kan drøfte saker.
Fotterapeuten 11.06.2021
Vårens kretsledersamling ble som alt annet av møter i disse tider holdt digitalt. Det ble likevel et effektiv og fint møte, med blant annet gode diskusjoner rundt utdanningen, skillet mellom fotpleiere og fotterapeuter - og det som sentralstyret har valgt å kalle observasjonspraksis.
Fotterapeuten 11.06.2021
Foreningens formål: FMS skal arbeide for å gi pasientene riktig behandling til riktig tid innenfor vår kompetanse. Som medlem av interessegruppen vil du være med i fellesskapet om følgende vedtekter:
Fotterapeuten 11.06.2021
1260 voldssaker ble meldt inn til konfliktrådet i løpet av 2020, og utgjør 23 prosent av saksstatistikken. 290 av sakene omhandler vold i nære relasjoner, noe som er en økning fra tidligere år.
Fotterapeuten 11.06.2021
Fotterapeutforbundet (FTF) gjør deg synlig, gir identitet og status. Som medlem har du mange fordeler. I tillegg har du også kollektivt medlemskap i Delta og SMB Norge. Her finner du en oversikt:
Fotterapeuten 11.06.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt