AddToAny

Det som ikke skal skje

Det som ikke skal skje
PFT har nå en stor oppgave foran seg med å gjenopprette tilliten til skarpskytterrifla. Vi håper de lykkes.
Oppdragets karakter gjør at han i dag bruker kikkertsiktet på skarpskytterrifla til å holde menneskemassen under oppsikt. Så skjer det som ikke skal skje.

Mens han observerer folkemengden med kikkertsiktet går det av et skudd - uten at han er i nærheten av avtrekkeren. Konsekvensene ryster nasjonen.

Et politivåpen som avfyrer seg selv inn i en folkemengde er et marerittscenario. Men som Politiforum avslører i denne utgaven, har politiets nye skarpskytterrifle ved to forskjellige anledninger gått av uten at noen har rørt avtrekkeren.

Heldigvis

Les mer

Flere saker fra Politiforum

Det at de som sjelden eller aldri har noe med politiet å gjøre har stor tillit til oss, hjelper lite. Problemet er at relasjonen til de vi forholder oss til i hverdagen, er skadelidende.
Politiforum 22.10.2021
John-Erik Vika ble i dag utnevnt som statssekretær for justis- og beredskapsminister Emilie Enger Mehl (Sp).
Politiforum 22.10.2021
Det er viktig at ressurssterke land bidrar til FN med kompetanse og erfaring. Her har Norge og norsk politi mye å bidra med.
Politiforum 22.10.2021
Et grep som vil bidra til å gi et bedre politi er å flytte beslutninger og ressurser fra Politidirektoratet og ut til distrikter og særorganer.
Politiforum 21.10.2021
Politimannen Rigoberto Villarroel var på fritiden sin da han plutselig stod ansikt til ansikt med drapsmannen i Kongsberg. Med en pil ut av ryggen forsøkte han å få folk bort fra stedet.
Politiforum 20.10.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt