AddToAny

Den viktige treningen

Den viktige treningen
Av mangel på egnede lokaler er de ansatte henvist til å trene inne på gamle, slitne og skitne glattceller. Det er ikke til å tro.
For å bli god på det du driver med, må du trene. Denne floskelen gjelder nær sagt uavhengig av hva du driver med; enten du er skiløper, snekker, sommelier eller sykepleier. Og den gjelder i høyeste grad også for politiet.

I januarutgaven av Politiforum kunne du lese om politiansatte med spisskompetanse på alt fra lenkekutting og redningsoppdrag til avhør og HMS. Dette er dedikerte mennesker som gjennom sin kunnskap og sine ferdigheter har bidratt - og bidrar - til å opprettholde lov og orden, redde liv og ivareta kolleger.

Men disse fe

Les mer

Flere saker fra Politiforum

Rapporten konkluderer med at enkelte påtalejurister i Øst politidistrikt har hatt et uforsvarlig arbeidsmiljø, men at dette ikke er tilfelle for påtalejuristene generelt.
Politiforum 13.04.2021
I løpet av det siste året kan jeg ikke si at «kjeltringen» har endret adferden sin spesielt eller tatt hensyn til korona. Det har fortsatt vært behov for fysiske pågripelsesteknikker og inntransporter.
Politiforum 12.04.2021
Mange polititjenestemenn har opplevd å bli fanget i en situasjon hvor deres taushetsplikt utfordres. Dette kan både gjelde hvilke opplysninger som kan deles og hvem opplysningene kan deles med.
Politiforum 10.04.2021
Riksadvokaten avklarer at det ikke er grunn til å konkludere med at politiet og påtalemyndigheten har en omfattende feilpraktisering av tvangsmiddelbruk i forbindelse med ransaking i mindre narkotikasaker.
Politiforum 09.04.2021
Lovendringen i yrkesskadesaken er lagt frem i Statsråd. - Nå kan politifolk trene realistisk med trygghet i at staten som arbeidsgiver stiller opp dersom de blir skadet, sier Linda Verdal i PF.
Politiforum 09.04.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt