AddToAny

Camilla Hansen Steinum

Camilla Hansen Steinum
Hva er de viktigste oppgavene for hovedstyret?

Hovedstyret leder foreningens virksomhet i overensstemmelse med vedtekter og andre bestemmelser og påser at disse overholdes. På foreningens vegne tar hovedstyret standpunkt til enhver sak på det tidspunkt en avgjørelse er nødvendig.
Hovedstyret koordinerer også virksomheten for de organer innen NTF som arbeider på begrensede områder eller ivaretar særinteresser, og påser at medlemmenes fellesinteresser blir tilbørlig ivaretatt i forhold til særinteressene.
Hovedstyrets viktigste arbeidsdokument er arbeidsprogram, prinsipprogram og policydokumenter som vedtas av representantskapet. Dokumentene er omfangsrike og hovedstyret arbeider med svært mange saker i løpet av en periode, som spenner fra utdanning /etterutdanning til rådgivning og politisk påvirkning blant annet. Hovedstyret godkjenner også høringssvarene NTF leverer.
Hovedstyret har også det økonomiske ansvaret for foreningen.

Hva har vært de viktigste hendelsene den siste tiden?

Den siste tiden har vi hatt fokus på først landsmøtet og så representantskapet som akkurat er gjennomført. Landsmøtet var vellykket, nesten et av de største vi har arrangert. Vi skal være stolte av at vi har medlemmer som er sv
Gå til mediet

Flere saker fra Den norske tannlegeforenings Tidende

Det er med stor ydmykhet jeg nå tar fatt på min femte periode som president i NTF. Jeg er klar og motivert, og gleder meg til nye utfordringer med et nytt hovedstyre.
Sammendrag Diabetes mellitus er en folkesykdom med økende forekomst på verdensbasis. Diabetikere er derfor en pasientgruppe vi ofte møter på en tannklinikk.
Mange av oss har lett for å gi barna brus eller saft når de er tørste. Plutselig blir inntaket av sukker større enn man tror. Bytter du ut brus eller saft med vann til hverdags, er mye gjort.
Vår visjon for Flux er at munnhygiene skal være gøy! Med et høyt fluorinnhold gir Flux sterke tenner og hjelper til med å forhindre karies.
Vi tar risikoen Oppgjør med en gang Kostnadsfritt samarbeid Gratis faktura for kunde Rimelig delbetaling Kontakt oss på 21 31 01 51 eller butikksupport@resursbank.no

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt