Kjøkkenskriveren
31.01.2017
Utveksling av informasjon mellom sentralkjøkkenet og avdelingene skjer sjelden ansikt til ansikt. Det mener doktorgradsstipendiat Kjersti Berge Evensen ved Universitetet i Stavanger (UiS) det må gjøres noe med. - Vi trenger en arena for spontan og uformell utveksling av informasjon. Ta en kopp kaffe sammen, oppfordrer hun.
-Institusjonsmat angår oss alle. En eller annen gang vil vi alle spise på institusjon, i en kortere eller lengre periode, i barnehagen, på sykehjem, på sykehus eller i fengsel, sier Berge Evensen.
Hun er psykologspesialist, og er snart ferdig med en doktorgrad om institusjonsmat. I studien «Hvordan samarbeider og deler sentralkjøkkenet og avdelingene informasjon om maten og pasientene? », ser hun nærmere på kommunikasjon og informasjonsutveksling.
- Alle deler informasjon elektronisk, av og til på telefon, sjelden ansikt til ansikt. Jeg mener vi må legge til rette for uforme
Gå til medietHun er psykologspesialist, og er snart ferdig med en doktorgrad om institusjonsmat. I studien «Hvordan samarbeider og deler sentralkjøkkenet og avdelingene informasjon om maten og pasientene? », ser hun nærmere på kommunikasjon og informasjonsutveksling.
- Alle deler informasjon elektronisk, av og til på telefon, sjelden ansikt til ansikt. Jeg mener vi må legge til rette for uforme