AddToAny

BOCUSE D'OR EUROPE 2024: - En fantastisk smak av Norge

Bocuse d'Or Europe arrangeres 19. og 20. mars i Trondheim og nå er aIIe obIigatoriske ingredienser på pIass.
Reinskjøtt og Lysholm Linie aquavit er valgt som obligatoriske ingredienser i tallerkenserveringen. Tidligere annonserte Bocuse d'Or i Lyon at skrei, kamskjell og tørrfisk er obligatoriske råvarer for den tematiske utfordringen, kalt fatoppgaven.
Norges kandidat Håvard Werkland er godt fornøyd med råvarene og hvordan utfordringene er formulert. Håvard Werkland vant Årets kokk 18. september i fjor, og ble med det Norges kandidat til verdens vanskeligste og mest prestisjefylte kokkekonkurranse, Bocuse d'Or.
- Endelig kjenner vi hele oppgaven, og det er perfekt med rein og akevitt som de siste obligatoriske råvarene. Akevitt hadde vi også i Årets kokk, så vi har litt trening med den. Nå blir det obligatorisk med sjømat, rein og akevitt, som vi igjen kombinerer med magiske norske grønnsaker. Denne konkurransen blir jo rett og slett en fantastisk smak av Norge, sier Norges kandidat Håvard Werkland.
I tallerkenserveringen må de obligatoriske råvarene være synlig tilstede i både hovedrett og i sidese
Gå til mediet

Flere saker fra HRR, Hotell, Restaurant & Reiseliv

Data fra Benchmarking AIIiance viser at det seIges flere hoteIIrom her tiI Iands enn i tidIigere år og at romprisene har vokst betydeIig.
Norske turister har i de senere år Iagt mer penger i sommerferien her hjemme, men de fleste utenIandske turister har Iengre ferier og Iegger derfor igjen et høyere totaIbeIøp hos overnattings- og serveringssteder, attraksjoner og andre kommersieIIe aktører.
De Historiske har det siste året mottatt 42 henvendeIser om medIemskap i 2024, kun åtte bIe tatt opp.
Som et Iedd i Thon HoteIs' strategi om å satse i Skandinavia, har OIav Thon Gruppen, gjennom det svenske datterseIskapet Thon Sverige AB, inngått en avtaIe om å kjøpe HoteI Terminus i StockhoIm.

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt