HRR, Hotell, Restaurant & Reiseliv
09.02.2024
Bocuse d'Or Europe arrangeres 19. og 20. mars i Trondheim og nå er aIIe obIigatoriske ingredienser på pIass.
Reinskjøtt og Lysholm Linie aquavit er valgt som obligatoriske ingredienser i tallerkenserveringen. Tidligere annonserte Bocuse d'Or i Lyon at skrei, kamskjell og tørrfisk er obligatoriske råvarer for den tematiske utfordringen, kalt fatoppgaven.
Norges kandidat Håvard Werkland er godt fornøyd med råvarene og hvordan utfordringene er formulert. Håvard Werkland vant Årets kokk 18. september i fjor, og ble med det Norges kandidat til verdens vanskeligste og mest prestisjefylte kokkekonkurranse, Bocuse d'Or.
- Endelig kjenner vi hele oppgaven, og det er perfekt med rein og akevitt som de siste obligatoriske råvarene. Akevitt hadde vi også i Årets kokk, så vi har litt trening med den. Nå blir det obligatorisk med sjømat, rein og akevitt, som vi igjen kombinerer med magiske norske grønnsaker. Denne konkurransen blir jo rett og slett en fantastisk smak av Norge, sier Norges kandidat Håvard Werkland.
I tallerkenserveringen må de obligatoriske råvarene være synlig tilstede i både hovedrett og i sidese
Gå til medietNorges kandidat Håvard Werkland er godt fornøyd med råvarene og hvordan utfordringene er formulert. Håvard Werkland vant Årets kokk 18. september i fjor, og ble med det Norges kandidat til verdens vanskeligste og mest prestisjefylte kokkekonkurranse, Bocuse d'Or.
- Endelig kjenner vi hele oppgaven, og det er perfekt med rein og akevitt som de siste obligatoriske råvarene. Akevitt hadde vi også i Årets kokk, så vi har litt trening med den. Nå blir det obligatorisk med sjømat, rein og akevitt, som vi igjen kombinerer med magiske norske grønnsaker. Denne konkurransen blir jo rett og slett en fantastisk smak av Norge, sier Norges kandidat Håvard Werkland.
I tallerkenserveringen må de obligatoriske råvarene være synlig tilstede i både hovedrett og i sidese