AddToAny

«Kan foreldrene bestille matvarene sine på nett og ta dem med seg ferdig pakket når de henter barnet sitt hos oss?»

«Kan foreldrene bestille matvarene sine på nett og ta dem med seg ferdig pakket når de henter barnet sitt hos oss?»
Tilleggstjenester er noe det har blitt snakket om en stund, og som konkurransen i markedet nå kommer til å presse frem. Hva kan barnehagen tilby av tilleggstjenester for å gjøre hverdagen mer effektiv for foreldrene?
Det er ikke lenger tvil om at barnehagene i Norge går nye tider i møte. For bare noen år siden var man heldige om man fikk barnehageplass til barnet sitt i det hele tatt. Man takket ja så fort man fikk muligheten, og man var ukritisk i valg av barnehage.

Vi har de siste årene jobbet for å få full barnehagedekning i Norge. Det har blitt bygd nye barnehager over hele landet, og markedet har vokst i rekordfart. Det er allerede en stund siden vi kunne juble for full barnehagedekning, nå er situasjonen en annen. Samtidig som man har bygd barnehager i hopetall, har barnetallet i Norge sunket for hvert år. Vi står nå ovenfor en situasjon hvor vi i flere kommuner har overkapasitet på barnehageplasser.

Så hva gjør vi nå?

Jo, nå ønsker vi konkurransen velkommen!

Vil heve kvaliteten

Konkurransen vil jo uten tvil være med på å heve kvaliteten på barnehagene rundt om

Les mer

Flere saker fra barnehage.no

Folkehelseinstituttet har gått gjennom journalene til 549 barn med ADHD-diagnose. Det viser seg at bare halvparten er godt nok dokumentert. - Vi fant ut at bare halvparten av ADHD-diagnosene var godt nok dokumenterte.
article_web barnehage.no 21.11.2018
Geitmyra matkultursenter for barn stakk av med seieren i barne- og ungdomskategorien under Matprisen 2018.
article_web barnehage.no 21.11.2018
Regjeringspartiene og KrF er enige om neste års statsbudsjett. Det betyr 160 millioner mer til bemanningsnormen enn regjeringen først foreslo.
article_web barnehage.no 21.11.2018
Rådmannen i Fauske kommune i Nordland foreslår å utsette pedagognormen, sette to pedagogstillinger vakant og kutte i støtten til de private barnehagene.
article_web barnehage.no 20.11.2018
«Alle pedagoger og ledere har et ansvar for at alle blomstrer og får satt ord på sin kunnskap», skriver Jørn André Berg. Hva er du god til?
article_web barnehage.no 20.11.2018

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt