NNN-arbeideren
16.10.2025
Boeuf Bourguignon er en verdenskjent klassiker fra Frankrike. Dette er kraftfull og velsmakende kjøttgryte som egner seg godt for tilberedning på forhånd og varmes opp før servering - da blir smaken bare enda bedre.
Oppskriften er levert av matprat.no
1) Skjær kjøtt i terninger på ca. 4x4 cm. Skjær bacon i små biter eller terninger. 2) Varm opp en jerngryte og ha i smør. Fres bacon sprøtt, og legg til side. Brun kjøttet i omganger.
3) Ha kjøtt og bacon tilbake i gryta, og strø over m
Les opprinnelig artikkel1) Skjær kjøtt i terninger på ca. 4x4 cm. Skjær bacon i små biter eller terninger. 2) Varm opp en jerngryte og ha i smør. Fres bacon sprøtt, og legg til side. Brun kjøttet i omganger.
3) Ha kjøtt og bacon tilbake i gryta, og strø over m


































































































