Dagligvarehandelen
27.08.2024
Etter at Schär kjøpte Sempers glutenfrie virksomhet i fjor, overtok Arvid Nordquist ansvaret også for de glutenfrie produktene til Semper fra årsskiftet. - Det har vært veldig spennende, sier produktsjef Synne Wigum.
-Schär er europeisk og markedsleder i nesten alle andre land. Semper er veldig sterk nordisk merkevare. Det å få inn det nordiske preget har vært veldig positivt, synes Wigum.
- Arvid Nordquist opererer i mange kategorier, og det er alltid gøy å ta over produkter i en kategori du kjenner godt fra før. Vi har jobbet med glutenfri-kategorien lenge, har mange produkter og kjenner merkevarene i kategorien godt, legger hun til.
Større andeler
Med både Schär og Semper i porteføljen, har sortimentet naturlig nok blitt mye større.
- Semper bidrar med et utvidet sortiment, som knekkebrød, og vi har økt porteføljen vår. Litt er ganske likt, men det er egentlig få duplikater i sortimentet, sier Synne Wigum.
For ett år siden ble det kjent at svenske Semper solgte sin glutenfrie virksomhet til Dr. Schär. Transaksjonen tredde i kraft ved nyttår.
Dr. Schär er en global leder innenfor produksjon av mat til mennesker med spesielle ernæringsmessige behov og har blant annet over 40 års erfaring med glutenfri in
Gå til mediet- Arvid Nordquist opererer i mange kategorier, og det er alltid gøy å ta over produkter i en kategori du kjenner godt fra før. Vi har jobbet med glutenfri-kategorien lenge, har mange produkter og kjenner merkevarene i kategorien godt, legger hun til.
Større andeler
Med både Schär og Semper i porteføljen, har sortimentet naturlig nok blitt mye større.
- Semper bidrar med et utvidet sortiment, som knekkebrød, og vi har økt porteføljen vår. Litt er ganske likt, men det er egentlig få duplikater i sortimentet, sier Synne Wigum.
For ett år siden ble det kjent at svenske Semper solgte sin glutenfrie virksomhet til Dr. Schär. Transaksjonen tredde i kraft ved nyttår.
Dr. Schär er en global leder innenfor produksjon av mat til mennesker med spesielle ernæringsmessige behov og har blant annet over 40 års erfaring med glutenfri in