Dagligvarehandelen
04.06.2024
Debio anbefaler Serveringsmerket til store og små virksomheter. Sertifisering kan hjelpe bedriftene med å nå sine mål for bærekraft.
Mange virksomheter har de siste årene kjent på at det er vanskelig å nå ut med hvordan de jobber bærekraftig.
Samtidig har kravene fra myndighetene til åpenhet og rapportering blitt større. Stadig flere bruker FNs bærekraftmål som styringsverktøy for virksomhetens samfunnsansvar.
- De fleste av oss tenker på landbruk som er på lag med natur, dyr og miljø når vi hører ordet «økologisk». Men økologiske produsenter bidrar til mer enn det. Det er vi glade for å kunne synliggjøre ytterligere for blant annet store virksomheter, sier prosjektleder Hege Bruce.
Merkes som øko-aktør
Det siste året har Bruce ledet et omstillingsprosjekt som skal gjøre det mer attraktivt og enklere å få Serveringsmerket. Merket tildeles aktører so
Gå til medietSamtidig har kravene fra myndighetene til åpenhet og rapportering blitt større. Stadig flere bruker FNs bærekraftmål som styringsverktøy for virksomhetens samfunnsansvar.
- De fleste av oss tenker på landbruk som er på lag med natur, dyr og miljø når vi hører ordet «økologisk». Men økologiske produsenter bidrar til mer enn det. Det er vi glade for å kunne synliggjøre ytterligere for blant annet store virksomheter, sier prosjektleder Hege Bruce.
Merkes som øko-aktør
Det siste året har Bruce ledet et omstillingsprosjekt som skal gjøre det mer attraktivt og enklere å få Serveringsmerket. Merket tildeles aktører so