HRR, Hotell, Restaurant & Reiseliv
16.06.2023
Det skjer mye i uteIivsbransjen i OsIo for tiden. I de senere år har mange grupperinger bygget opp porteføIjer av restauranter, barer og andre utesteder.
Det er blitt vanskeligere å være en liten aktør som står alene, og mange ser at det er bedre lønnsomhet i å være del av en større gruppering.
ByOslo Group har etter hvert mange populære utesteder, nylig åpnet de vinbaren Libertine ved Solli Plass og går nå inn i Michaels på Briskeby. - Vi konsentrerer oss om Oslo og de områdene vi kjenner godt, sier Kim Søyland, partner byOSLO Group.
«Konseptutvikling er kanskje det vi er sterkest på»
Dere har en litt uensartet portefølje, hva må et sted ha for at dere skal være interessert?
- Vi må kunne identifisere et uutnyttet potensial hvor vi har en klar ide om hvordan et konsept kan passe inn. Da tenker vi både på hva som er i området og hva området trenger, teamet og hvilke investering kreves for å relansere et konsept, eller implementere et helt nytt konsept. Vi ser også på leverandører, rutiner, roller og organisasjon for å se at drift og konsept passer sammen. Vi har ikke noe fast oppsett på hva vi ser etter, byOsIo Group er gått inn som 40% eier i restauranten MichaeIs på Briskeby i OsIo. TidIigere var MichaeIs kun eiet av MichaeI Skiri og Anders Buchardt. K
Gå til medietByOslo Group har etter hvert mange populære utesteder, nylig åpnet de vinbaren Libertine ved Solli Plass og går nå inn i Michaels på Briskeby. - Vi konsentrerer oss om Oslo og de områdene vi kjenner godt, sier Kim Søyland, partner byOSLO Group.
«Konseptutvikling er kanskje det vi er sterkest på»
Dere har en litt uensartet portefølje, hva må et sted ha for at dere skal være interessert?
- Vi må kunne identifisere et uutnyttet potensial hvor vi har en klar ide om hvordan et konsept kan passe inn. Da tenker vi både på hva som er i området og hva området trenger, teamet og hvilke investering kreves for å relansere et konsept, eller implementere et helt nytt konsept. Vi ser også på leverandører, rutiner, roller og organisasjon for å se at drift og konsept passer sammen. Vi har ikke noe fast oppsett på hva vi ser etter, byOsIo Group er gått inn som 40% eier i restauranten MichaeIs på Briskeby i OsIo. TidIigere var MichaeIs kun eiet av MichaeI Skiri og Anders Buchardt. K